Το 2021 είναι η χρονιά της απόλυτης κυριαρχίας της Yamaha στα κορυφαία Παγκόσμια Πρωταθλήματα MotoGP, WorldSBK, WorldSSP, ΜΧ2 και 250SX για το 2021, όπου κατέκτησε όλους τους τίτλους με τις κορυφαίες μοτοσυκλέτες YZR – Μ1, YZF-R1, YZF-R6 και YZ250F και αντίστοιχα τους μοναδικούς αναβάτες της F. Quartararo, Τ. Razgatlıoğlu, D. Aegerter M. Renaux και C. Nichols – J. Cooper.

Οι μοτοσυκλέτες των τεσσάρων πρωταθλητών παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά όλες μαζί στην Ευρωπαϊκή Έκθεση Μοτοσυκλέτας EICMA στο Μιλάνο και έκλεψαν τις εντυπώσεις!

Άξια λόγου είναι επίσης η επικράτηση της Yamaha στα πιο απαιτητικά τοπικά πρωταθλήματα ταχύτητας, Moto America Superbikes, British Superbikes, Japan SuperBikes που επιβεβαιώνει την ανωτερότητα της YZF-R1, αλλά και η επικράτηση στο πιο διάσημο τοπικό πρωτάθλημα Motocross, AMA και στην κορυφαία κατηγορία 450 Class και την εξωπραγματική ΥΖ450F.

Η Mοτοδυναμική, περήφανη για τις παραπάνω διακρίσεις, υποστηρίζει αθλητές στον χώρο της ταχύτητας και του off-road, ενισχύοντας την ευγενή άμιλλα, τον θεμιτό συναγωνισμό και το αθλητικό ιδεώδες, υποστηρίζοντάς τους στον δρόμο προς τα Ελληνικά, τα μεγαλύτερα Ευρωπαϊκά και ποιος ξέρει… ίσως και τα παγκόσμια πρωταθλήματα!