Ο Alex Earle είναι κυρίως γνωστός για την πρωινή του δουλειά, όταν σχεδιάζει αυτοκίνητα δηλαδή για τη Volkswagen Αμερικής.

Ο Earle «πείραζε» πάντα μοτοσικλέτες στο γκαράζ του στο Λος Άντζελες, καθώς ξέρει καλά από μηχανικά μέρη και τροποποιήσεις.

Πλέον η δεύτερη αυτή ασχολία του, το χόμπι του ελεύθερου χρόνου, έχει μετατραπεί σε επαγγελματική δραστηριότητα. Earle Motors τη λένε και παρουσίασε πρόσφατα τη δεύτερη μόλις δουλειά της, ικανή και αρκετή ωστόσο να τη βάλει στο μεγάλο κάδρο της custom σκηνής.

Earle Ducati Alaskan τη λένε και είναι μια «πειραγμένη» Ducati Scrambler Desert Sled του 2019, ένα ήδη εκπληκτικό dual sport μηχανάκι που πήγε ο Alex στο αμέσως επόμενο επίπεδο.

Ακόμα πιο σκληροτράχηλο, ακόμα πιο ισορροπημένο δηλαδή, με αυξημένο χειρισμό και σταθερότητα σε κάθε αφιλόξενο τερέν εκεί έξω.

Προστατευτικά από κέβλαρ παρέχουν πλέον εξτρά ασφάλεια στα ευαίσθητα μηχανικά μέρη, την ίδια ώρα που το χειροποίητο ντεπόζιτο παίρνει ακόμα περισσότερο καύσιμο, μιας και η μηχανή είναι φτιαγμένη ειδικά για off-road εμπειρίες μακριά από τον πολιτισμό. Η αυτονομία έχει τώρα διπλασιαστεί.

Και για να είναι σίγουρος πως όλα δουλεύουν ρολόι στην καστομιά του, ο Alex πέρασε δύο βδομάδες στις ερημιές της Αλάσκας, καλύπτοντας εκατοντάδες χιλιόμετρα στο τέλος του κόσμου.

Γι’ αυτό και ονόμασε το μηχανάκι του Alaskan

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.