Το γράμμα που θα κάνει τη διαφορά και στις μοτοσυκλέτες της BMW

Η αλλαγή στα νέα μοντέλα


ΜΟΤΟ
12:59
03/12/2018
Το γράμμα που θα κάνει τη διαφορά και στις μοτοσυκλέτες της BMW
loading

Δεκαετίες τώρα το γράμμα «M» είναι συνυφασμένο με την BMW και τις αγωνιστικές δραστηριότητες της εταιρείας στο χώρο της αυτοκίνησης.

Η BMW M ιδρύθηκε τον Μάϊο του 1972, εδρεύει στο Μόναχο και αποτελεί θυγατρική της BMW. Σκοπός της αρχικά ήταν η οργάνωση των αγωνιστικών δραστηριοτήτων της φίρμας, στο πέρασμα των χρόνων όμως άρχισε να προσφέρει βελτιωμένες εκδόσεις κάποιων μοντέλων παραγωγής της BMW. Σήμερα, πέρα από τις ειδικές εκδόσεις, προσφέρει και πακέτα αναβαθμίσεων κινητήρων και εμφάνισης για τα μοντέλα της εταιρείας.

Για τους μυημένους, το γράμμα «M» θεωρείται συνώνυμο επιτυχίας στους αγώνες καθώς και της γοητείας που εξασκούν τα μοντέλα BMW υψηλών επιδόσεων σε όλο τον κόσμο.

Από δω και στο εξής το «M» θα το συναντάμε και σε προϊόντα της BMW Motorrad, που λανσάρει εξοπλισμό αλλά και αξεσουάρ M Performance.

Το πρώτο μοντέλο που επωφελείται της νέας αυτής συνεργασίας δεν είναι άλλο από την νέα, πανίσχυρη S 1000 RR. Στη νέα σειρά προϊόντων που διατίθεται για τη νέα RR προστίθεται και μία πλούσια γκάμα αγωνιστικού εξοπλισμού (Performance Parts) με το λογότυπο «M».

Συγκεκριμένα, το πακέτο «M» που προορίζεται για τη νέα BMW S1000 RR περιλαμβάνει: Εξωτερική βαφή με φινίρισμα Motorsport, ζάντες από ανθρακονήματα, ελαφριά μπαταρία «M», κιτ σκελετού «M» με ρύθμιση ύψους της πίσω ανάρτησης και διαφορετικού μοχλικού συστήματος πίσω ψαλιδιού, σπορ σέλα «M» και Riding Modes Pro.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει