Νέα επεισόδια για τις «Ψυχοκόρες» τη Δευτέρα 27 Μαΐου, την Τρίτη 28 Μαΐου, την Τετάρτη 29 Μαΐου και την Πέμπτη 30 Μαΐου στις 21:00.

Δευτέρα 27 Μαΐου στις 21:00 – Επεισόδιο 34

Το μωρό της Φρόσως γίνεται καλά κι ο Νάτσης, μετά από μια στιγμή αδυναμίας, αποφασίζει να τη διώξει, όπως του ζητά καιρό η Ευανθία. Στο μεταξύ, ο Λούης παραφυλάει το σπίτι για να εκδικηθεί. Ο Σώτος λέει στη Νέλλα πως χώρισε με την Πένυ και τσακώνεται με τη Μαρίκα γιατί θεωρεί πως εκείνη έπεσε τόσο χαμηλά και της έδωσε το γράμμα. Ο Καδρής αποσύρει τη στήριξη του στον Κοσμά κι εκείνος συγκρούεται με τον γιο του. Η Μάγια ζητά από τη Βικτωρία να της βρει νέα ψυχοκόρη. Η Λένα κι ο Σπύρος μαθαίνουν μια πολύ σημαντική πληροφορία για τον Αρδίτη. Ο Ερμής με τον Ιάκωβο εκπαιδεύονται στα χαρτιά. Η Δεσποινιώ πηγαίνει για φωτογράφιση στον Σπετσιώτη.

Τρίτη 28 Μαΐου στις 21:00 – Επεισόδιο 35

Στην κηδεία η οικογένειά του απορεί με τη στάση της Φρόσως. Η Ευανθία νοσηλεύεται και η Φρόσω την επισκέπτεται και μαθαίνει κάτι που θα της δώσει ελπίδα. Η Μάγια με τον Ερμή διαλέγουν νέα ψυχοκόρη. Η Μαρίκα πηγαίνει στο Ασαντέ για να βρει τον Τάσο, όπως της ζήτησε η Νέλλα, αλλά τα πράγματα παίρνουν άγρια τροπή. Ο Σώτος συγκρούεται με τον Κοσμά που είναι σε απόγνωση, ενώ η Νέλλα αποκαλύπτει στον Σώτο για τον εγκλεισμό της στην κλινική. Ο Αρδίτης δίνει εντολή να του βρουν τη Λένα, ενώ μαθαίνει από τον Κοντόπουλο πως κι ο Κοτρώτσης είναι υποψήφιος Διοικητής Τραπέζης.

Τετάρτη 29 Μαΐου στις 21:00 – Επεισόδιο 36

Η Βασιλική βγαίνει με τον Δαμιανό και στο μεταξύ μαθαίνει μια πληροφορία που αλλάζει όλα τα δεδομένα. Η νέα ψυχοκόρη πηγαίνει στο σπίτι του Αρδίτη, ενώ ο Παύλος παραμένει στο νοσοκομείο. Η Φρόσω συμπεριφέρεται παράξενα και οι γαμπροί του Νάτση αρχίζουν να την υποψιάζονται. Η Ευανθία θέλει να γυρίσει σπίτι. Ο Σώτος τσακώνεται με την Αρχοντούλα γιατί του απέκρυψε τη νοσηλεία της Νέλλας. Με στόχο να ξεφύγει από τη Νέλλα, ο Τάσος μετακομίζει με τη Δεσποινιώ στης Βικτωρίας κι εκείνη του κάνει μια πρόταση για να τον ξελασπώσει με τα χρήματα που χρωστά. Ο Κοσμάς κάνει δολιοφθορά στο ίδιο του το εργοστάσιο και παγιδεύει το προσωπικό για να κερδίσει τη δίκη.

Πέμπτη 30 Μαΐου στις 21:00 – Επεισόδιο 37

Η Μάγια μαθαίνει για τις κρυφές μεταφορές χρημάτων που κάνει ο πατέρας της. Ο Παύλος στο νοσοκομείο διαβάζει στην εφημερίδα για τη δολοφονία του Σπύρου. Η Ευανθία επιστρέφει σπίτι και η Φρόσω τής δίνει να καταλάβει πως οι όροι έχουν αντιστραφεί. Η Νέλλα τρελαίνεται στην ιδέα πως ο Τάσος έχει σχέση με τη Δεσποινιώ και ξεσπά στη Μαρίκα. Με τη Μαρίκα, όμως, συγκρούεται και ο Σώτος, ο οποίος έχει ακούσει τι έκανε ο πατέρας του στους εργάτες κι αποφασίζει να φύγει από το σπίτι μια για πάντα. Ο Λεωνίδας δίνει μια συμβουλή στη Βασιλική για να βγει από τη δύσκολη θέση που έχει έρθει.