Στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς του Ant1, «Ο πρώτος από εμάς» είδαμε πως: Η ξαφνική απόφαση της Έλσας να φιλοξενήσει τον Μάριο στο σπίτι, θα φέρει σε δύσκολη θέση τον Άλκη. Το παρελθόν του Φίλιππου εισβάλει απότομα στη ζωή του και όπως όλα δείχνουν θα κοντραριστεί έντονα με το παρόν του. Η Κάτια και η Σοφία θα πέσουν πάνω σε μια αμήχανη συνάντηση με τον Έβαν, που θα βάλει σε υποψίες τη Σoφία για το ποιόν του Κοσμά.

Ο Κοσμάς από την άλλη προσπαθεί να τρυπώσει ξανά στον γάμο τους, χρησιμοποιώντας τη βοήθεια του Πάρη. Και όσο η Έλενα και ο Νικόλας πλησιάζουν όλο και πιο κοντά στην υιοθεσία της μικρής Μελίνας, ένα εντελώς απροσδόκητο νέο θα ταράξει τη ζωή του Άλκη και της Έλσας.

Ο Πρώτος από εμάς: Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του Ant1

Τετάρτη 17 Απριλίου στις 22:30 – Επεισόδιο 48: O Άλκης είναι σοκαρισμένος από το νέο που του είπε ο Στέφανος. Ο Άλκης έχει ετεροθαλή αδερφή και το γεγονός πως το μαθαίνει τώρα τον βγάζει εκτός εαυτού. Η Σοφία ετοιμάζεται να κλείσει μία μεγάλη συμφωνία με τα «ΣΑΚΗΣ ΜΑΡΚΕΤ», όταν ο Κοσμάς μπαίνει στη μέση της συζήτησης που κάνει η Σοφία με τον ίδιο τον Σάκη και ανακατεύεται με τη διαπραγμάτευση. Ο Αλέξης προσπαθεί να δημιουργήσει τύψεις στον Φίλιππο, που του φέρθηκε άσχημα, και τον προκαλεί να του γνωρίσει τον Λεωνίδα. Ο Λεωνίδας και ο Αλέξης συναντιούνται τελικά στο σπίτι του Νικόλα και μία κόντρα ξεκινά. Η Κάτια υποδέχεται τον Έβαν στο σπίτι του Άλκη και αποφασίζουν να μαγειρέψουν και να φάνε μαζί. Ο Άλκης και η Έλσα τους βρίσκουν στο σπίτι και η συνέχεια δεν θα είναι καλή.

Πέμπτη 18 Απριλίου στις 22:30 – Επεισόδιο 49: Ο Κοσμάς προσπαθεί με νύχια και με δόντια να πείσει τη Σοφία να μην τον διώξει από το σπίτι. Ο Νικόλας και η Έλενα ετοιμάζονται να περάσουν τη μέρα τους με τη Μελίνα. Πολλά θα εξαρτηθούν από αυτή τη συνάντηση για την υιοθεσία της. Η αδερφή του Άλκη, η Αλίκη, απογοητεύεται από τον Στέφανο και τη στάση του. Ο Άλκης είναι στεναχωρημένος, γιατί δεν ξέρει αν έχει χρόνο να γνωρίσει την ετεροθαλή αδερφή του. Επίσης, είναι θυμωμένος με τον Στέφανο και τη συμπεριφορά του, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει πάνω στην Κάτια. Όλη αυτή η συναισθηματική φόρτιση θα του κοστίσει, μέχρι που θα χάσει κάτι πολύ σημαντικό. Για πρώτη φορά αισθάνεται τρόμο απέναντι στην αρρώστια και το τέλος που βλέπει ότι πλησιάζει.

Φωτογραφίες από τα επόμενα επεισόδια: