Στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς του Ant1 «Ο πρώτος από εμάς» είδαμε πως: Οι κυκλοθυμίες του Άλκη, αρχίζουν να ανησυχούν την Έλσα και την Κάτια, που αποφασίζουν να αναλάβουν δράση. Η Έλενα πλησιάζει όλο και πιο κοντά στη γνωριμία που θα της αλλάξει τη ζωή και ο Νικόλας τής υπόσχεται να είναι δίπλα της σε αυτό το ταξίδι. Η Σοφία αποφασίζει οριστικά να προχωρήσει στον χωρισμό της με τον Κοσμά, αλλά ο Πάρης δείχνει να δυσκολεύεται να το αποδεχτεί. Ο Αλέξης προσπαθεί να πλησιάσει την οικογένεια του Φίλιππου, αλλά ο Φίλιππος νιώθει τον τρόπο του παραβιαστικό.

Η Αθηνά θα ενημερώσει την Κάτια ότι η αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά του Άλκη οφείλεται στην ασθένειά του και ο Άλκης για πρώτη φόρα θα παραδεχτεί τον φόβο του.

Τι θα δούμε την Πέμπτη 4 Απριλίου στις 22:00 στο 46ο επεισόδιο της σειράς «ο Πρώτος από εμάς»;

Ο Κοσμάς επιστρέφει στο σπίτι της Σοφίας με τη δικαιολογία ότι δεν έχει βρει ακόμα σπίτι να μείνει. Θέλει πίσω τη Σοφία, αλλά βρίσκεται ερωτικά και με τη Μίνα. Η Κάτια δεν ξέρει πώς να διαχειριστεί τη ξαφνική αλλαγή συμπεριφοράς του Άλκη και τον θυμό του. Η Έλσα ενημερώνει τον πατέρα της πως θα μείνει μαζί στο σπίτι τους και ο Μάριος. Η Αθηνά και η Αννίτα κατηγορούν η μία την άλλη την ώρα της συνεδρίας τους με τον Άλκη. Θα καταφέρουν μάνα και κόρη να τα βρουν; Η Έλενα και ο Νικόλας θα συναντήσουν τη Μελίνα, το κοριτσάκι που θέλουν να υιοθετήσουν. Κι ενώ η Έλενα πετά από τη χαρά της, ο Νικόλας αρχίζει να τρομάζει στην ιδέα ότι θα γίνει πατέρας και εκμυστηρεύεται στον Άλκη ότι δεν μπορεί προχωρήσει με την υιοθεσία. Ο Λεωνίδας επιστρέφει στη ζωή του Φίλιππου, τη στιγμή που αυτός έχει ξαναφτιάξει τη σχέση του με τον Αλέξη.

Φωτογραφίες από το επόμενο επεισόδιο: