To βράδυ της Δευτέρας (28/8) η Ράνια Τζίμα επανήλθε στο τιμόνι του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Μεγάλου Καναλιού. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια εμφανίστηκε με με ολόλευκη ενδυματολογική επιλογή στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

«Καλησπέρα σας, κυρίες και κύριοι, είναι είναι το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA. Σε εξέλιξη για 10η ημέρα βρίσκεται η φωτιά στον Έβρο. Μαίνεται το πύρινο μέτωπο στη Δαδιά, φόβοι για τις αναζωπυρώσεις κοντά σε κατοικημένες περιοχές. Κυβερνητικό κλιμάκιο έκανε αυτοψία στις πληγείσες περιοχές, σφοδρή κριτική από την αντιπολίτευση και οργή για νέο ανατριχιαστικό βίντεο με αυτόκλητο «σερίφη» στον Έβρο, ο οποίος αιχμαλωτίζει τέσσερις μετανάστες με τη βοήθεια των συνεργών του. Ποιος είναι ο 35χρονος αυτοδημιούργητος εφοπλιστής Στέφανος Κασσελάκης, που ταράζει τα νερά στον ΣΥΡΙΖΑ και ανακοινώνει την υποψηφιότητα του για την προεδρία. Η διαδρομή από τις Ηνωμένες Πολιτείες μέχρι την Κουμουνδούρου, η γνωριμία με τον Αλέξη Τσίπρα και οι πρώτες εσωκομματικές αντιδράσεις» σημείωσε χαρακτηριστικά η Ράνια Τζίμα στα πρώτα δευτερόλεπτα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του MEGA.

Η… πρεμιέρα πάντως επιφύλαξε μια άσχημη στιγμή για την παρουσιάστρια. Η δημοσιογράφος προλόγιζε ένα ρεπορτάζ για την ακρίβεια στα τρόφιμα και «πάσαρε» το σχετικό βίντεο στον αέρα. Ωστόσο το βίντεο διακόπηκε ξαφνικά και έδειξε εικόνα από το στούντιο με την Ράνια Τζίμα, η οποία δεν είχε αντιληφθεί ότι βγήκε κατά λάθος στον «αέρα».

Η παρουσιάστρια είχε βγάλει το τσιγάρο της και ήταν έτοιμη να καπνίσει, αλλά πολύ γρήγορα το κατέβασε, αντιλαμβανόμενη ότι την δείχνει η κάμερα.