Η εθνική ομάδα επιστρέφει στον Alpha καθώς η μάχη για την πρόκριση στο Euro 2024 συνεχίζεται με δυο πολύ κρίσιμα ματς για το πολύτιμο εισιτήριο που οδηγεί στα γήπεδα της Γερμανίας και το Euro 2024.

Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου στις 21:45 στο Philips Stadion του Αϊντχόφεν η ομάδα του Γκουστάβο Πογέτ αντιμετωπίζει την Ολλανδία και θέλει να κάνει ένα σημαντικό βήμα για την κατάκτηση της 2ης θέσης στον όμιλο της στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 2024. Ένα καλό αποτέλεσμα είναι καθοριστικής σημασίας για την πρόκριση. Την αναμέτρηση θα περιγράψει ο Ισίδωρος Πρίντεζης και το ρεπορτάζ απ’ τον αγωνιστικό χώρο θα μας μεταφέρει ο Σπύρος Νάσιος.

Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου στην ΟΠΑΠ Αρένα στις 21:45 η Εθνική μας υποδέχεται το Γιβραλτάρ που είχε κερδίσει 0-3 εκτός έδρας. Τον αγώνα περιγράφει ο Ισίδωρος Πρίντεζης και ο Σπύρος Νάσιος μεταφέρει το ρεπορτάζ απ’ τον αγωνιστικό χώρο.

Πριν από τους αγώνες της Εθνικής από τις 21:00 Pre Game με όλο το ρεπορτάζ σε παρουσίαση Γιαννίκου Δούσκα. Μια εκπομπή που συνεχίζεται και μετά το σφύριγμα της λήξης.

Πάμε Ελλάδα!