Στην Ελλάδα, έχουμε την τάση όταν πιάνουν ακραία θερμές θερμοκρασίες, να τρέχει ο νους μας στις παραλίες. Έτσι, όταν ο καιρός ανοίγει, θέλουμε να παίρνουμε ανάσες δροσιάς σε παραλίες και να πίνουμε κάτι δροσιστικό στα beach bars.

Με τέτοια διάθεση ήταν σήμερα και οι παρουσιαστές της εκπομπής «Καλοκαίρι Μαζί». Όταν η Μαρία Αναστασοπούλου και ο Νίκος Ρογκάκος επέστρεψαν από ένα διάλειμμά τους, έκαναν μια «παραγγελία» και ζήτησαν από το κοντρόλ της εκπομπής να βάλουν κάποιο τραγούδι που θα τους έφτιαχνε τη διάθεση.

Τότε, οι άνθρωποι από το κοντρόλ επέλεξαν να βάλουν το ξεσηκωτικό τραγούδι των Kings «Παγωτό». Αλλά, οι παρουσιαστές έδειξαν λίγο αμήχανοι.

«Αναγνωρίζω το λάθος μου. Αυτά συμβαίνουν, τέτοια βλέπετε όταν λες στο κοντρόλ και στους συναδέλφους: παιδιά, πιάστε ένα ωραίο κομμάτι ρε παιδί μου. Δικό σας!», ανέφερε αρχικά, η Μαριά Αναστασοπούλου. «Ποιος το λέει αυτό το τραγούδι;», αναρωτήθηκε στη συνέχεια, με τον Νίκο Ρογκάκο να προσπαθεί να… θυμηθεί το όνομα του συγκροτήματος.

«Δροσιστήκαμε λίγο πάλι. Πάντως, το “Παγωτό” ωραίο, δροσιά. Ωραίο το τραγούδι, δροσερότατο», συμπλήρωσε ο Νίκος Ρογκάκος.

Αν θέλετε να ακούσετε το τραγούδι και να ανέβει και η δική σας διάθεση, θα το βρείτε εδώ: