Με τις φωτιές της Αττικής να έχουν σβήσει ή να βρίσκονται υπό τον έλεγχο των πυροσβεστικών δυνάμεων, οι κάτοικοι των πυρόπληκτων περιοχών καλούνται τώρα να μετρήσουν τις πληγές τους. Κλιμάκια έχουν φτάσει στα σημεία όπου κάηκαν τα σπίτια, με σκοπό να καταγραφούν οι ζημιές και να καταβληθούν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα οι αποζημιώσεις στους ανθρώπους που έχασαν τις περιουσίες τους.

Ένας από αυτούς που είδε το σπίτι του να καμένο είναι και ο Σταυρός Βαρθαλίτης. Ο νικητής του Master Chef 2020 αποκάλυψε πως το εξοχικό του, που πέρασε όμορφες στιγμές κατά τα παιδικά του χρόνια, βρέθηκε στο κέντρο της φωτιάς και καταστράφηκε. Με ένα story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο σεφ ανακοίνωσε το δυσάρεστο γεγονός στους 140.000 ακολούθους του.

Στη φωτογραφία, ο Σταύρος Βαρθαλίτης έγραψε:

«Αυτό ήταν το εξοχικό μου, που πέρασα όλα μου τα παιδικά χρόνια, δεν έχω καμία διάθεση να δείξω με το δάχτυλο ποιος έχει την ευθύνη, το γνωρίζουν καλά οι ίδιοι! Απλά σκέφτομαι αν νιώσαμε εμείς έτσι για το εξοχικό μας, πως μπορεί να νιώθουν οι άνθρωποι που χάνουν το σπιτικό τους, που στεγάζουν όλα τους τα όνειρα και τους κόπους μιας ζωής! Κρίμα».