Η Ειρήνη Καζάκη εμφανίστηκε για άλλη μια φορά στο My Style Rocks με ένα αρκετά ιδιαίτερο στυλ, κάτι που δεν άρεσε ούτε στις συμπαίκτριές της, αλλά ούτε και στους κριτές.

Το κόνσεπτ της στο επεισόδιο της Δευτέρας (19/6) ήταν ότι θα πάει να δώσει σήματα αυτοκινήτου, αλλά το look που επέλεξε ήταν πιο αποκαλυπτικό από όσο θα έπρεπε.

Φτάνοντας μπροστά στους κριτές προσπάθησε να εξηγήσει ότι έχει κάνει και layering, αλλά και mix and match, με τον Δημήτρη Σκουλό να «καίγεται».

«Το layering το κατάλαβα. Απλά προσπαθώ να αποκωδικοποιήσω όλο αυτό και είναι ο καπνός που βγαίνει από το αυτί», είπε ο Δημήτρης Σκουλός.

Ο Στέλιος Κουδουνάρης δεν χαρίστηκε και της τα έψαλλε: «Είναι ένα look που είναι τουλάχιστον αστείο. Δεν έχει καμία σύνδεση, δεν έχει ζύγισμα καμία αίσθηση σύγχρονης εικόνας. Βλέπω ένα κορίτσι που του αρέσουν κάποια ρούχα του 2000, δεν έχει ανοίξει καμία εικόνα να δει πώς ντύνονταν εκείνη την εποχή. Αυτό θες να πας να δώσεις σήματα; Πήγαινε. Layering δεν είναι το ένα βρακί πάνω στο άλλο!».

«Κόλαφος» στην κριτική της υπήρξε και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου που θεωρεί ότι η παίκτρια αδιαφορεί και κάνει πλάκα: «Έχω πάθει σοβαρό mood Στέλιος Κουδουνάρης και ξύνω τα φρύδια μου, δεν είμαι καλά. Έχεις έρθει εδώ να κάνεις επιθεώρηση» ξεκίνησε να λέει το μοντέλο και κριτής.

«Τι σημαίνει αυτό;» αναρωτήθηκε από τη μεριά της η παίκτρια.

«Έρχεσαι εδώ να κάνεις αστεία, να μην αφήσεις κανέναν να σου πει τη γνώμη του, δηλαδή να ακούς την κριτική για να μάθεις και να διορθωθείς. Να είσαι εδώ ακόμα, να μην σε νοιάζει καθόλου και να θες να κάνεις πλάκα είναι άδικο και για τις συμπαίκτριές σου και για μας όταν δεν καταλαβαίνεις τι σημαίνει το Υ2Κ το σύγχρονο. Δεν έχεις ανοίξει ούτε μια σελίδα στο ίντερνετ να ψάξεις τι είναι. Έχεις έρθει εδώ με ένα σκισμένο καλσόν, με λάθος μαντίλι, με λάθος σκουλαρίκια, με ένα layering που δεν λέγεται layering αυτό».

«Εμένα μου αρέσει πάντως» ήταν η απάντηση της Ειρήνης που από όλη την στάση της την ώρα που μιλούσε η κριτής ήταν σαν να την… έγραφε κανονικά, γεγονός που επιβεβαίωνε τα λεγόμενα της Ηλιάνας που παραιτήθηκε από οποιαδήποτε προσπάθεια για περαιτέρω ανάλυση λέγοντάς της απλά «Μα πουλάκι μου χαίρομαι που σου αρέσει. Να πας να δώσεις τα σήματα. Καλή επιτυχία».