Καλλιόπη, γιαγιά Ειρήνη, Νικηφόρος, Παύλος, Μαρίνα, Λευτέρης, Θεοδώρα, Μαθιός και τόσοι άλλοι κρατούν συντροφιά στους τηλεθεατές καθημερινά μέσα από την συχνότητα του Alpha. Οι χαρακτήρες του «Σασμού», τις τελευταίες δύο σεζόν μπήκαν σε κάθε σπίτι και απόκτησαν φανατικούς θαυμαστές που παρακολουθούν τις περιπέτειες τους με αμείωτο ενδιαφέρον χαρίζοντας στην σειρά υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

Και ενώ η φημολογία ανέφερε πως ο «Σασμός» θα ρίξει οριστική αυλαία στο τέλος της σεζόν, ο Alpha έκανε την ανατροπή και αποφάσισε να δώσει το «πράσινο» φως για έναν ακόμα κύκλο. Η απόφαση του Alpha «χώρισε» τους φανατικούς θαυμαστές του «Σασμού» σε δύο στρατόπεδα. Αυτούς που χάρηκαν και αυτούς που στεναχωρήθηκαν.

Γιατί όμως οι μεν χάρηκαν και οι δε, στεναχωρήθηκαν;

Οι φανατικοί θαυμαστές του Σασμού που χάρηκαν αποτελούν το 1ο «στρατόπεδο» και η χαρά τους εστιάζεται στο γεγονός ότι θα συνεχίσουν να απολαμβάνουν τις περιπέτειες των χαρακτήρων της σειράς του Alpha κάθε βράδυ και ήδη αναμένουν με αγωνία τις εξελίξεις.

Στο 2ο στρατόπεδο περιλαμβάνονται οι φανατικοί που έχουν στεναχωρηθεί με την απόφαση του Alpha να «πάει» ο «Σασμός» και τρίτη σεζόν καθώς θεωρούν πως η πολυπόθητη κορύφωση της ιστορίας που συνήθως έρχεται στο φινάλε της σειράς, θα αργήσει λίγο.

Προκειμένου όμως ο Alpha να ικανοποιήσει και τα δύο «στρατόπεδα» φαίνεται πως σκέφτεται να κάνει μια έκπληξη στους τηλεθεατές. Η έντονη φημολογία αναφέρει πως οι υπεύθυνοι ήδη έχουν ρίξει στο τραπέζι την ιδέα να μην συνεχιστεί η ήδη υπάρχουσα ιστορία αλλά να «γυρίσουν» το prequel της ιστορίας ώστε να δουν οι φανατικοί του «Σασμού» πώς ακριβώς ξεκίνησαν όλα.

Ότι και αν αποφασίσει τελικά ο Alpha και σε όποιο «στρατόπεδο» και αν ανήκουν οι φανατικοί θαυμαστές της σειράς, ένα είναι το σίγουρο… Πως οι εξελίξεις της επόμενης σεζόν θα καθηλώσουν τους τηλεθεατές γι’ άλλη μια σεζόν κρατώντας τους συντροφιά καθημερινά ενώ οι «περιπέτειες» των χαρακτήρων θα αποτελούν θέμα συζήτησης και ανάλυσης.