Οι διαγωνιζόμενες του My Style Rocks κλήθηκαν να φέρουν την Αρχαία Ελλάδα στο σήμερα, μέσα από τις εμφανίσεις που θα επέλεγαν για το τελευταίο Gala της σεζόν. Το My Style Rocks φτάνει προς το τέλος του, όπως ενημέρωσε και η Κατερίνα Καραβάτου στο επεισόδιο που προβλήθηκε το απόγευμα της Τρίτης (13/6).

«Αυτό είναι το τελευταίο Gala το οποίο θα γίνει… με τους παλιούς όρους, αν μπορούμε να το πούμε έτσι. Θα έχουμε ανατροπές, θα έχουμε εκπλήξεις! Είναι αυτό που ξέρετε, αλλά θα έχει και όλα αυτά που θα φέρει η σημερινή μέρα. Πηγαίνουμε ολοταχώς για την ανάδειξη της μεγάλης νικήτριας», ανέφερε η Κατερίνα Καραβάτου στην έναρξη του My Style Rocks.

Μια από τις εμφανίσεις που σχολιάστηκαν ιδιαίτερα ήταν αυτή της Ειρήνης Καζάκη.

Η παίκτρια εξήγησε ότι το λευκό της φόρεμα ήταν έμπνευση δική της και πάνω του είχε τυπώσει αποσπάσματα από την αγαπημένη της αλληγορία του Πλάτωνα, την «Αλληγορία του Σπηλαίου» (Η «Αλληγορία του Σπηλαίου» είναι μια αλληγορία που παρουσιάστηκε από τον Πλάτωνα στο έργο του Πολιτεία, με σκοπό να συγκριθούν «οι επιπτώσεις της παιδείας και της έλλειψής της στη φύση του ανθρώπου»). Μάλιστα, όπως είπε, πήγαινε σε μια συγκέντρωση σε κλειστό χώρο, με λίγα άτομα, για να συζητήσουν με κεντρικό θέμα τη «Σπηλιά» όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

Το δε, φόρεμά της το συνόδεψε με καουμπόικες μαύρες μπότες, τσάντα με υφή δέρματος και τζιν πανωφόρι, συνδυασμός που κρίθηκε off από τους κριτές. «Αυτό που υπερισχύει σε αυτή την εικόνα δεν είναι η αρχαία Ελλάδα αλλά το Τέξας και το τζιν στοιχείο. Σχεδόν καταπίνουν το λευκό φόρεμα. Είσαι οριακά εκτός κόνσεπτ» της είπε ο Στέλιος Κουδουνάρης.

«Δεν καταλαβαίνω γιατί παίρνουμε τόσο χρόνο γι’ αυτή την εμφάνιση, δεν στηρίζεται αυτό το λουκ σε κανένα κόνσεπτ και δεν έχει κανένα στάιλινγκ για καμία μέρα στο My Style Rocks. Είναι κακό στιλιστικά. Επιλέγεις ένα τόσο ωραίο φόρεμα και το καταστρέφεις με όλα τα υπόλοιπα. Δηλαδή αυτό το ύφασμα δεν διαχειρίζεται με μπότες μαύρες καουμπόικες, δεν διαχειρίζεται με μπότες» τόνισε σε έντονο ύφος η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και η κριτική του Δημήτρη Σκουλού.

Στο Twitter «έκλαψαν» με την Αρχαία… Τεξανή Ειρήνη και τη φιλομάθειά της.