Το Κόκκινο Ποτάμι έρχεται με νέο επεισόδιο στον «αέρα» του Open το βράδυ του Σαββάτου και οι εξελίξεις αναμένονται πολλές. Στο νέο επεισόδιο της σειράς «Το Κόκκινο Ποτάμι – Η συνέχεια» που θα προβληθεί το Σάββατο 03 Ιουνίου στις 22:00 στο Open θα δούμε πως: Με την ήττα του Βενιζέλου στις εκλογές και την επάνοδο του Κωνσταντίνου, η κατάσταση αλλάζει άρδην. Οι σύμμαχοι αποσύρουν τη βοήθεια τους, ενώ ο Κεμάλ οργανώνεται. Η Ιφιγένεια και ο Δημοσθένης κινδυνεύουν καθώς οι Τσέτες του Ετέμ πολιορκούν το χωριό του Ισμαήλ, όπου βρίσκονται.

Την ίδια ώρα, ένα αναπάντεχο γεγονός διακόπτει το γάμο της Ανθής με τον Νίκο. Εμφανίζεται ο ενωμοτάρχης και τη συλλαμβάνει για το φόνο του Σίμου. Εντωμεταξύ η Ιφιγένεια και ο Δημοσθένης αμύνονται στο πλευρό του Σταμάτη και των άλλων στρατιωτών, για να μην καταληφθεί το χωριό.

Όμως ο Δημοσθένης τραυματίζεται πολύ σοβαρά και κανείς δεν ξέρει αν θα ζήσει. Ο Ισμαήλ βρίσκεται αντιμέτωπος και προσπαθεί να βοηθήσει ώστε να αποφευχθεί η αιματοχυσία. Τέλος, η φιλοβασιλική κυβέρνηση, αντί να κάνει πράξη τις προεκλογικές υποσχέσεις της για τερματισμό του πολέμου, αποφασίζει να συνεχίσει την προέλαση στη Μικρά Ασία.

Δείτε φωτογραφίες από το επεισόδιο: