Με ένα χιουμοριστικό ποίημα, ο Πάνος Μουζουράκης ο οποίος ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας ντυμένος γαμπρός, ζήτησε από τους δημοσιογράφους να μην «καλύψουν» το γάμο του. Στο ποίημα, που δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο YouTube, θερμοπαρακαλεί τους δημοσιογράφους να σεβαστούν τον ίδιο, ωστόσο, αν τελικά κάποιος από αυτούς παρευρεθεί με κάμερες στον γάμο, εξηγεί τον τρόπο με τον οποίο θα του συμπεριφερθεί.

Το ποίημα του Πάνου Μουζουράκη σχολιάστηκε από τις ψυχαγωγικές εκπομπές διχάζοντας τους δημοσιογράφους.

Ο Νίκος Μουτσινάς μέσα από την εκπομπή του «Καλό μεσημεράκι» στον ΣΚΑΪ το μεσημέρι της Πέμπτης (25/05), αφού «έπαιξε» ορισμένες από τις αντιδράσεις εξέφρασε την αντίρρησή του σε όσους σχολίασαν αρνητικά τον Πάνο Μουζουράκη τονίζοντας «κακώς έγραψε ποίημα, έπρεπε να στείλει μηνύσεις».

«Πάντως για να καταλάβετε τι γίνεται για κάποιο λόγο θεωρητικά μέσα στο μυαλό πολλών ανθρώπων είναι ότι επειδή σε γνωρίζει πολύς κόσμος, οφείλεις να δείξεις το βρακί σου. Σου λέει ότι δεν θα ήθελα στον γάμο μου. Δεν ξέρω αν υπάρχει περισσότερο δικαίωμα από αυτό. Υπάρχουν ζευγάρια τα οποία τα ξέρουμε, τα έχουμε παίξει κι εδώ και να μην αναφερθούμε που σε βάζουν μέσα να δεις πως ράβουν το βρακί της νύφης. Μην παθαίνετε. Πολύ εύθικτοι τελικά οι δημοσιογράφοι. Τι είναι αυτό; Δεν μπορούμε να μιλήσουμε; Σου λέει ο άλλος δεν θέλω να έρθεις στον γάμο μου. Σου το έκανα χαριτωμένο, σου έκανα ένα ποίημα από το να στείλω ένα δελτίο τύπου και μία ανακοίνωση ότι απαγορεύονται οι δημοσιογράφοι. Το έκανε χαριτωμένο γιατί είναι κι ο Πάνος Μουζουράκης. Κακώς έγραψε ποίημα, έπρεπε να στείλει μηνύσεις. Τι εννοείς; Έλα. Γιατί το κάνουμε αυτό; Δεν έχουν όλα τόσο ενδιαφέρον» είπε αρχικά ο Νίκος Μουτσινάς.

«Επίσης τα τόσο σημαντικά πράγματα, δεν έχουν να κάνουν με τους celebrity, ούτε με τις ζωές τους… Μην παθαίνετε τρέλα. Είναι περί ελευθερίας το ζήτημα να ξέρετε. Κανείς δεν θέλει να είναι ο άλλος ελεύθερος. Όχι, μέχρι εκεί που θέλω. Με ποιο δικαίωμα; Είσαι ο Πάνος Μουζουράκης, έχεις κάνει επιτυχίες και δεν θα έρθω στον γάμο σου; Όχι. Θα στο πω» κατέληξε ο Νίκος Μουτσινάς.