Στο πλατό της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» της ΕΡΤ βρέθηκε καλεσμένη η Σταυρούλα Χριστοφιλέα το μεσημέρι της Τετάρτης (24/05). Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια της ΕΡΤ μίλησε για τη βραδιά των εκλογών της 21ης Μαΐου και αποκάλυψε το παρασκήνιο και την ατμόσφαιρα που επικρατούσε στο πλατό της Δημόσιας Τηλεόρασης.

«Για μένα η μεγαλύτερη έκπληξη από τις πρώτες εκλογές ήταν η μεγάλη διαφορά της Νέας Δημοκρατίας και η μεγάλη πτώση του ΣΥΡΙΖΑ. Το βλέπαμε, το ξαναβλέπαμε και λέγαμε: παιδιά, δε μπορεί, κάτι άλλο είναι. Έβλεπες τους πολιτικούς της ΝΔ, ακόμη και διακεκριμένα στελέχη, ήταν σε μία κατάσταση: το βλέπω, το ξαναβλέπω και δε μπορώ να το καταλάβω. Του ΣΥΡΙΖΑ φυσικά ήταν σε πολύ άσχημη κατάσταση, ειδικά όταν άρχισε να ξεκαθαρίζει το πράγμα» περιέγραψε η Σταυρούλα Χριστοφιλέα για το βράδυ των εκλογών.

«Υπήρξε στιγμή που καλμάραμε καβγά. Εκεί πρέπει να συγκρατηθείς κι εσύ, γιατί το ζητούμενο είναι άλλο, όχι να τσακώνεσαι. Όταν υπάρχει τόσο μεγάλη στεναχώρια, αναφέρομαι στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, κάνεις 2-3 βασικές ερωτήσεις και μετά λίγο πίσω» είπε στη συνέχεια η δημοσιογράφος της ΕΡΤ.

«Είναι σαν να έχει πέσει ο άλλος κάτω κι εσύ να τον χτυπάς. Αυτό το στοιχείο της αλαζονείας είναι κάτι που πρέπει να προσέξουν τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας. Τον τόνο τον έδωσε ήδη ο πρωθυπουργός το βράδυ της Κυριακής. Γιατί οκ, χαίρεσαι πολύ αλλά πώς τη διαχειρίζεσαι τη χαρά σου;», επισημαίνει η Σταυρούλα Χριστοφιλέα.