Οι Ράδιο Αρβύλα και ο Αντώνης Κανάκης πραγματοποίησαν «παρέμβαση» στον τηλεοπτικό αέρα του Ant1 και στην εκπομπή για τις εκλογές 2023 και με το δικό τους σατιρικό τρόπο σχολίασαν την εκλογική διαδικασία, το exit poll και τα αποτελέσματα. Τα όσα όμως προβλήθηκαν στον «αέρα» του Ant1 φάνηκε πως δεν άρεσαν στον δημοσιογράφο της Αυγής, Ανδρέα Πετρόπουλο ο οποίος και εξέφρασε την αγανάκτησή του όταν του δόθηκε ο λόγος από τον Νίκο Χατζηνικολάου.

«Θα μου επιτρέψετε κύριε Χατζηνικολάου να ξεκινήσω με ένα σχόλιο. Εγώ δεν γέλασα με όλο αυτό που είδα…» σχολίασε αρχικά ο δημοσιογράφος και ο Νίκος Χατζηνικολάου έδειξε να ενοχλείται: «Θα σας απέτρεπα να το σχολιάσετε. Αν ήταν εδώ ο Αντώνης Κανάκης και μπορούσε να σας απαντήσει… Η σάτιρα δεν είναι για να σας ενθουσιάζει. Η σάτιρα πρέπει να ενοχλεί τα κόμματα. Αυτή είναι η δουλειά της. Τι θα κάνουμε τώρα; Θα λογοκρίνουμε και την σάτιρα;»

Ο Νίκος Χατζηνικολάου του τόνισε επίσης πως πρέπει να λάβει υπόψιν του ότι δεν είναι σε καλή διάθεση λόγω των εκλογικών αποτελεσμάτων.

«Γιατί δεν είμαι καλά; Καθόλου δεν με στεναχώρησε το εκλογικό αποτέλεσμα. Εσείς πανηγυρίζετε για τη νίκη της Νέας Δημοκρατίας;» ρώτησε τον Νίκο Χατζηνικολάου ο Ανδρέας Πετρόπουλος.

«Δεν πανηγυρίζω για τη νίκη κανενός ποτέ διότι εγώ δεν εργάστηκα ποτέ σε κομματικό έντυπο, ποτέ! Έχετε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια μονίμως να κάνετε επιθέσεις στους δημοσιογράφους. Εσχάτως κάνετε επιθέσεις και στους σατιρικούς καλλιτέχνες» σημείωσε μεταξύ άλλων ο Νίκος Χατζηνικολάου.

Στην συνέχεια, ήρθε ένα ακόμα σχόλιο του Ανδρέα Πετρόπουλου. «Ήταν μια προεκλογική περίοδος που η συνέντευξη της κα Σκορδά επισκίασε τη δική σας» είπε ο δημοσιογράφος της Αυγής με τον παρουσιαστή του Ant1 να απαντά πως: «Πάντως η συνέντευξή μου με τον κ. Τσίπρα πήγε εξαιρετικά. Ο κος Τσίπρας δεν πήγε μόνο στην κα Σκορδά, πήγε και στο δελτίο ειδήσεων…

«Ο Μητσοτάκης απάντησε σε μία ερώτηση για τις υποκλοπές στο debate» τόνισε ο κ. Πετρόπουλος.
«Τρεις ερωτήσεις του έκανα εγώ στο δελτίο ειδήσεων του Ant1. Λέτε ψέματα! Μπράβο σε σας που λέτε ψέματα! Αυτό είναι ψέμα, είναι αιχμή κατά της δημοσιογραφίας» του τόνισε ο Νίκος Χατζηνικολάου.

Στη συνέχεια, ο Νίκος Χατζηνικολάου και ο Ανδρέας Πετρόπουλος συνέχισαν την μεταξύ τους ένταση.
«Πώς λέτε ότι θα έχει η ΝΔ ποσοστό 36-37%; Τη σπάλα του αρνιού διαβάζετε; Μέχρι και την επίσημη εκτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος αμφισβητήσατε χάριν του ΣΥΡΙΖΑ. Το χρεώνεστε για λόγους που έχουν να κάνουν με την κομματική σας αγάπη στον ΣΥΡΙΖΑ» είπε ο Νίκος Χατζηνικολάου.

«Πού την γνωρίζετε; Θα μπορούσα να απαντήσω κατάλληλα» απάντησε ο δημοσιογράφος με τον Νίκο Χατζηνικολάου να του λέει να απαντήσει όπως θέλει.

«Εγώ τον Τσίπρα δεν τον ρώτησα ποιο είναι το αγαπημένο του φαγητό» είπε ο δημοσιογράφος της Αυγής με τον δημοσιογράφο του Ant1 να σχολιάζει: «Κακώς. Εγώ τον ρώτησα, διότι η συγκεκριμένη εκπομπή κάνει πορτρέτα πολιτικών. Είστε προκατειλημμένος και θλιβερός! Να ξαναδείτε τη συνέντευξη και να μου ζητήσετε συγγνώμη. Δεν θέλω άλλη συζήτηση μαζί σας. Είστε προσβλητικός και απαράδεκτος! Πάρτε την εκτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος που ονειρευτήκατε και που βγάλατε από την κοιλιά σας και κάντε την κορνίζα ως πτυχίο δημοσιογραφίας».

Αποτελέσματα – Εκλογές 2023: Παρακολουθήστε εδώ λεπτό προς λεπτό τη ροή των αποτελεσμάτων