Θέση για το εκλογικό αποτέλεσμα και την εκλογική διαδικασία πήρε ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα των Ράδιο Αρβύλα λίγα λεπτά μετά 19:00 όταν και ανακοινώθηκε το πρώτο exit poll. Οι Ράδιο Αρβύλα μάλιστα «διέκοψαν» το πρόγραμμα του Ant1. «Με συγχωρείτε, πρέπει να διακόψω! Με ειδοποιούν από το κοντρόλ ότι έχουμε έκτακτο δελτίο ειδήσεων; Έχουμε έκτακτο δελτίο ειδήσεων; Πάμε, παρακαλώ, πάμε» αναφώνησε ο Νίκος Χατζηνικολάου στο πλατό για να δώσει έτσι σκυτάλη στην σατιρική εκπομπή.

«Κυρίες και κύριοι, καλησπέρα σας. Διακόπτουμε την κανονική ροή του προγράμματος μας γιατί αμέσως μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του exit poll υπήρξαν σφοδρές αντιδράσεις» τόνισε ο Αντώνης Κανάκης στο μαγνητοσκοπημένο σκετς των Ράδιο Αρβύλα.

Στη συνέχεια ακολούθησε ένα απόσπασμα, με το γνώριμο χιούμορ των Ράδιο Αρβύλα, όπου ο Αντώνης Κανάκης συνάντησε «ψηφοφόρους» στα εκλογικά κέντρα.

«Αυτά από εμάς, κυρίες και κύριοι για την ώρα. Θα διακόψουμε αμέσως μετά το τελικό αποτέλεσμα των εκλογών. Μείνετε συντονισμένοι» υπογράμμισε ο Αντώνης Κανάλης στο κλείσιμο του αποσπάσματος δίνοντας εκ νέου τον λόγο στον Νίκο Χατζηνικολάου.

Αποτελέσματα – Εκλογές 2023: Παρακολουθήστε εδώ λεπτό προς λεπτό τη ροή των αποτελεσμάτων