Τους παρουσιαστές της ελληνικής τηλεόρασης κλήθηκε να σχολιάσει ο Γιώργος Πολυχρονίου στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star» και στην ενότητα «Κοντρόλ» με την Μαίρη Αργυριάδου το πρωί της Τρίτης (25/04). Χρήστος Φερεντίνος, Ελένη Μενεγάκη, Νίκος Μουτσινάς και Γιώργος Λιάγκας σχολιάστηκαν από τον Γιώργο Πολυχρονίου.

«Ο Χρήστος Φερεντίνος έχει σταμπαριστεί, όπως εγώ με τον Τροχό της Τύχης και τα τηλεπαιχνίδια. Έχει την στάμπα του ιδανικού παρουσιαστή για αυτό το πράγμα. Θέλω πάθος στις μονομαχίες (σ.σ. για το παιχνίδι Μονομάχος) κι είναι η μοναδική περίπτωση σίγουρης επιτυχίας» ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Πολυχρονίου.

Για την Ελένη Μενεγάκη είπε: «Να δώσουμε στην Ελένη Μενεγάκη συγχαρητήρια. Μια χαρά είναι, όπως όλοι. Δεν ήταν κάτι συγκλονιστικό. Χρόνο με τον χρόνο βελτιωνόταν συνέχεια. Οι γνωριμίες κι οι παρέες που έκανε, δεν ήταν τυχαίες, ήταν επιλεγμένες. Έγινε καθηγήτρια πανεπιστημίου η Μενεγάκη από μαθήτρια».

Για τον Γιώργο Λιάγκα σχολίασε: «Ο Λιάγκας πάει καλά μόνος, ενώ με την σύζυγο και πιο πριν που ήταν μόνος, ήταν Λεβαδειακός και ξαφνικά έγινε Εθνική Ελλάδος».

Για την Κατερίνα Καινούργιου σημείωσε: «Η Κατερίνα Καινούργιου για να είναι τόσα χρόνια εκεί, πάει να πει ότι μετρά».

Για τον Νίκο Μουτσινά είπε: «Δεν έχω δει ποτέ μου τον Νίκο Μουτσινά, παρά μόνο παλιά που έκανε πρωινό με τον Αρναούτογλου. Ήταν πολύ κακό ντουέτο».

Για τους Ράδιο Αρβύλα ανέφερε: «Οι Ράδιο Αρβύλα μου αρέσουν. Τολμηροί κι επιθετικοί, όπου χρειαστεί».

Για τον Μάρκο Σεφερλή σχολίασε πως: «Πες μου καλύτερα για τον Μάρκο Βαμβακάρη, γιατί μου λες για τον Μάρκο Σεφερλή; Τον συμπαθώ πολύ, τίποτα άλλο».

Για τον Ανδρέα Μικρούτσικο είπε: «Ο Ανδρέας Μικρούτσικος σε αυτό που κάνει το θεωρώ ειδικό εκ μέρους του καναλιού ή της παραγωγής που του έκανε πρόταση»

Για την Ρούλα Κορομηλά ανέφερε: «Έτσι όπως μου το λες, θα επιστρέψει κι ο Σπύρος Μαρκεζίνης. Γιατί μου το λες; Τι με ενδιαφέρει εμένα;».