Στο πλατό της εκπομπής «Super Κατερίνα» βρέθηκε καλεσμένη η Βάνα Μπάρμπα το πρωί της Δευτέρας (24/04) και μίλησε με την παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου τόσο για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη όσο και για την τηλεοπτική της πορεία και την πρόταση που είχε να συμμετάσχει στην σειρά «Άγριες Μέλισσες».

«Ίσως είμαι εγκλωβισμένη στην εικόνα μου. Θα ήθελα να βγαίναμε, όπως τα παλιά σίριαλ. Δεν νομίζω ότι πολλούς συναδέλφους μου τους τιμά η τηλεόραση, έτσι όπως τους δείχνει, παρόλο που έχουμε τις καλύτερες σειρές by far τα τελευταία τρία χρόνια. Έχω μεγαλώσει. Δεν αισθάνομαι την σιγουριά της τότε. Δεν μου πρότειναν έναν ρόλο ιδιαίτερο. Δεν μπορεί να παίζω στα 55 μου μια γυναίκα μοιραία. Τι μοιραία ρε φίλε; Εντάξει, υπήρξα ναι, αλλά τι θέλεις να κάνω τώρα; Να χωρίζει ο κόσμος;» είπε αρχικά η Βάνα Μπάρμπα.

«Φυσικά και θα έκανα την μάνα και μια γυναίκα που θα φορούσε ένα τσεμπέρι και να ήμουν Ελληνίδα δυναμική. Δεν θέλουν. Υπήρξε (σ.σ. πρόταση για τον ρόλο της Μυρσίνης στις Άγριες Μέλισσες). Η Κατερίνα Διδασκάλου ήταν εξαιρετική. Δεν νομίζω ότι θα έφτανα την Κατερίνα Διδασκάλου. Ο ηθοποιός πρέπει να υπάρχει συνέχεια, εγώ λείπω 8 χρόνια. Δεν μπορώ να μπω αμέσως στην τηλεόραση» πρόσθεσε η Βάνα Μπάρμπα.