Λίγο πριν την αποχώρηση αυτής της εβδομάδας από το Survivor All Star, στην παραλία των Κόκκινων υπάρχουν εντάσεις με πρωταγωνιστή τον Τάκη Καραγκούνια. Ο εκρηκτικός παίκτης έχει πολλά παράπονα από τους συμπαίκτες του αλλά και την στάση που κρατούν εκείνοι απέναντί του.

«Κάποιες κουβέντες πολλές φορές δεν μου αρέσουν. Δεν θα κάτσω σε μια συζήτηση που θα κάτσουν ορισμένοι να με χαρακτηρίζουν και να γελάνε μαζί μου. Δεν μπορώ να δεχθώ αυτό το πράγμα» θα πει ο Τάκης Καραγκούνιας στην κάμερα του Survivor All Star το βράδυ της Πέμπτης (06/04) ενώ η Αφροδίτη Σκαφίδα θα πει χαρακτηριστικά πως «είναι σα να κάνει ένα τσαφ το σπίρτο».

Η ομάδα που θα κερδίσει το έπαθλο φαγητού

Κόκκινοι και Μπλε θα βάλουν τα δυνατά τους στον στίβο μάχης και θα διεκδικήσουν το έπαθλο φαγητού στον τελευταίο αγώνα της εβδομάδας με τους Μπλε να θέλουν πιο πολύ από ποτέ να σπάσουν το σερί ηττών. Θα τα καταφέρουν;

Η μάχη θα είναι αμφίρροπη, όμως, μια ομάδα θα καταφέρει να πάρει τη νίκη. Ποια θα είναι αυτή;
Σύμφωνα με τα spoilers η ομάδα που θα κερδίσει θα είναι η Κόκκινη.

Ο παίκτης που θα κάνει Πάσχα στην Ελλάδα

Ελευθερία Ελευθερίου, Νίκος Μπάρτζης, Σπύρος Μαρτίκας και Ρία Κολοβού είναι οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση από το Survivor οι οποίοι έχουν τεθεί στη διάθεση του τηλεοπτικού κοινού. Ένας από τους παίκτες θα κάνει Πάσχα στην Ελλάδα. Ποιος θα είναι αυτός;

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής spoilers η παίκτρια που θα κάνει Πάσχα στην Ελλάδα και όχι στους στίβους μάχης του Άγιου Δομίνικου θα είναι η Ελευθερία Ελευθερίου.