Στο Dragons’ Den βρέθηκε ο Γιώργος Κασκαρέλης, στο νέο επεισόδιο της Παρασκευής (31/3) του σόου επενδύσεων του Ant1 με παρουσιαστή τον Σάκη Τανιμανίδη προκειμένου να παρουσιάσει μια υπηρεσία στήριξης Μ.Κ.Ο. μέσω ασφάλειας αυτοκινήτου με το όνομα Goodfairy. Είναι ιδρυτής μιας ασφαλιστικής εταιρείας, που με κάθε συμβόλαιο μέρος των χρημάτων πάει στον εν λόγω μη κερδοσκοπικό οργανισμό. Μέσα από την προσωπική του ιστορία, όμως, έμελλε να συγκινήσει τόσο τους πέντε dragons όσο και το τηλεοπτικό κοινό.

Ειδικότερα, ο Γιώργος Κασκαρέλης εξομολογήθηκε πως «η ιδέα ήρθε το 2014 όταν τυχαία είδα μια εταιρεία η οποία πουλούσε ανδρικές κάλτσες. Αυτοί έλεγαν “αν την πάρετε από εμάς, θα δώσουμε το 10% της αξίας της κάλτσας σε έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό”. Την ίδια χρονιά η σύζυγος μου διαγνώστηκε με μία σπάνια μορφή καρκίνου κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης» είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Αυτό το πράγμα οδήγησε σε μια ιστορία που κράτησε σχεδόν 4 χρόνια που ήταν δύσκολα. Παρά τις δυσκολίες όμως ήμασταν τυχεροί στην ατυχία μας γιατί είχαμε εμείς τα χρήματα για να έχουμε οποιαδήποτε διευκόλυνση χρειαστούμε. Την ίδια στιγμή όμως έβλεπα πολλούς ανθρώπους, τους οποίους συναντούσα, που δεν είχαν αυτή την πολυτέλεια».

Όταν μάλιστα η Μαρία Χατζηστεφανή εξέφρασε ενδιαφέρον να μάθει για την εξέλιξη της υγείας της συζύγου του, ο παίκτης του Dragons’ Den πρόδωσε πως «την χάσαμε το 2017. Ήταν κάτι το οποίο δεν μπορούσαμε να αντιμετωπίσουμε και μπορώ να πω ότι ησύχασε. Είπα τότε πως, όταν σταθώ και πάλι στα πόδια μου και ξαναφτιάξω τη ζωή μου, να θυμηθώ και πάλι αυτή την ιδέα με τις κάλτσες και να την μεταφράσω στην αγορά. Κάτι που έκανα και είμαι σήμερα μπροστά σας» ανέφερε και συμπλήρωσε:

«Πολλοί άνθρωποι βιώνουν δυσκολίες στη ζωή τους και το κρύβουν. Κρύβουμε πολλά πράγματα στην Ελλάδα. Ασθένειες, αναπηρίες και τα λοιπά. Νομίζω όμως πως βλέποντας έναν άνθρωπο που έχει ξαναφτιάξει τη ζωή του, γιατί πριν από έξι εβδομάδες γεννήσαμε δίδυμα με την δεύτερη γυναίκα μου και η πρώτη μου κόρη έχει τώρα τα δυο αδελφάκια που ήθελε πάντα, είναι σαν ένα μήνυμα αισιοδοξίας προς όσους ανθρώπους αντιμετωπίζουν δυσκολίες στη ζωή τους. Θέλω να τους πω πως είμαι εδώ, στέκομαι και προσπαθώ να ακολουθήσω τα όνειρα μου» πρόσθεσε, εν συνεχεία, ο Γιώργος Κασκαρέλης για να φέρει το χαμόγελο τόσο στη Μαρία Χατζηστεφανή όσο και τους υπόλοιπους επενδυτές του Dragons’ Den.

Για την ιστορία του Dragons’ Den, μάλιστα, η αρχική πρόταση του Γιώργου ήταν 42.000 ευρώ για το 15% της εταιρείας του. Ο Πολ Ευμορφίδης έγινε πελάτης της Good Fairy, με τον Λέοντα Γιοχάη να βάζει το χέρι στην τσέπη και να επενδύει το ζητηθέν χρηματικό ποσό.