Newsroom

Δυναμικά επέστρεψε η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη από τη συχνότητα του Mega το βράδυ της Παρασκευής (31/3) προς τα ξημερώματα του Σαββάτου, αναζητώντας έναν αγνοούμενο κτηνοτρόφο από τη Λάρισα.

Στο πλαίσιο της έρευνας για τον Θόδωρη Σελεμετζίδη, του οποίου τα ίχνη αγνοούνται από τις 12 Μαΐου του 2022, η εκπομπή έλαβε μια κλήση από τηλεθεάτρια. Ωστόσο, κάτι συνέβη που εκνεύρισε την Αγγελική Νικολούλη αφού δεν έδωσε σαφείς πληροφορίες με την παρουσιάστρια και δημοσιογράφο να λέει στον «αέρα»:

«Λοιπόν, να σου πω κοπέλα μου γλυκιά. Ε τώρα τι; Να παίζουμε; Κρυφτό; Δεν καταλαβαίνω. Μην μας ταλαιπωρείς έτσι. Να πάμε σε ένα διάλειμμα και να τα πούμε. Όχι, όμως, αυτό το πράγμα! Από εδώ, από εκεί, από εκεί, από εδώ! Δεν θέλω να πω και περισσότερα στον αέρα, εντάξει; Αλλά από την στιγμή που αποφασίζεις να κάνεις κάτι, ε πες το! Τέτοια ταλαιπωρία. Παίρνουμε εδώ, παίρνουμε εκεί, παίρνουμε και παρά πέρα», είπε αρχικά η Αγγελική Νικολούλη και συνέχισε με αυστηρό ύφος:

«Είσαι εδώ; Είσαι εκεί; Είσαι εκεί. Ε, τέτοια παιχνιδάκια τώρα όχι! Αφού ξέρεις τι έχει γίνει εκεί, μας παίρνεις τηλέφωνο, ας το τελειώσουμε λοιπόν. Να πάμε σε ένα διάλειμμα να μας τα πεις; Είναι αυτό που λέμε ότι πολλές φορές οι μάρτυρες άλλοι παίρνουν το θάρρος και λένε κάτι με την κάλυψη που υπάρχει και απαιτείται και άλλοι που ξέρουν δέκα μήνες τώρα δεν μιλάνε καθόλου».

«Εγώ θέλω από την κοπέλα από την Λάρισα να μπορέσουμε να τα πούμε σε ένα διάλειμμα! Δεν θα καταλάβει κανείς με ποια μιλάω. Έτσι; Εντάξει, αλλά όχι τέτοια παιχνιδάκια εδώ στο Τούνελ αγάπη μου. Έλα τώρα που πάμε σε διαλειμματάκι να τα πούμε», κατέληξε προτού δώσει σήμα για διαφημίσεις.

Η υπόθεση

Στο επίκεντρο της εκπομπής βρέθηκε η υπόθεση της εξαφάνισης του 43χρονου κτηνοτρόφου από τη Θεσσαλία, Θοδωρή Σελεμετζίδη, ο οποίος χάθηκε ξαφνικά, ενώ τα προσωπικά του αντικείμενα βρέθηκαν σκορπισμένα.

Πιο συγκεκριμένα το κινητό του και το πορτοφόλι εντοπίστηκαν κοντά στα ΚΤΕΛ Λάρισας.

«Ο Θοδωρής ήταν ένα ήσυχο παιδί. Μεγάλωσε φτωχικά. Προερχόταν από αγροτική – κτηνοτροφική οικογένεια. Έχασε δύο αδέλφια. Φύγαν και οι γονείς του από τη ζωή. Ταλαιπωρήθηκε. Επαγγελματικά θα έλεγα ότι ασχολούνταν με την κτηνοτροφία, με αυτά που του είχαν αφήσει οι δικοί του», είπε χαρακτηριστικά φίλος του στην κάμερα της εκπομπής.

«Όλα ξεκίνησαν όταν στο σημείο αυτό ένα άτομο από το ευρύτερο συγγενικό του περιβάλλον, βρήκε το πορτοφόλι του και το παρέδωσε στον γιο. Το παιδί καλούσε το Σάββατο όλη μέρα τον πατέρα του, δεν το σήκωνε όμως.

Την Κυριακή δέχθηκε μία κλήση από το κινητό του και το σήκωσε λέγοντας “έλα πατέρα”. Του απάντησαν “δεν είμαι ο μπαμπάς σου, εμείς βρήκαμε το κινητό στα ΚΤΕΛ Λαρίσης σ’ ένα παγκάκι”. Το κινητό αυτήν την στιγμή, μαζί με το πορτοφόλι, βρίσκονται στην κατοχή των Αρχών», πρόσθεσε ο κύριος Σαλτζίδης, ενώ αναφέρθηκε και στις έρευνες που έγιναν.

«Η σύζυγος πήρε τηλέφωνο τον φίλο του αγνοούμενου που μένει εδώ πιο κάτω και ήταν και ο τελευταίος που τον είδε. Της απάντησε ότι τον είχε επισκεφθεί στις 12 του μηνός. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του φίλου του, ξύπνησε γύρω στις 16.30 κι αυτός είχε ήδη φύγει, κι εκείνος δεν γνωρίζει τίποτα, καθώς έχασε τα ίχνη του από τότε.

Λέγανε ότι τον έφαγαν και τον έχουν ρίξει από μία γέφυρα στον Τύρναβο. Ψάξαμε, μάταια όμως γιατί δεν βρήκαμε κανένα στοιχείο. Εδώ πίσω είναι ένα ποτάμι, ο παραπόταμος του Πηνειού και ψάξαμε μήπως και εντοπίσουμε κάτι, κάποιο αντικείμενο, μία μπλούζα ή ένα παπούτσι, το οτιδήποτε», σημείωσε.

«Επειδή έχουμε δει πάρα πολλά, εγώ πιστεύω ότι δε ζει. Θέλουμε μόνο να ξέρουμε που είναι, που βρίσκεται, έχει κι αυτός δικαίωμα να τον θάψουμε στους γονείς του πάνω στο χωριό και να ησυχάσει η ψυχούλα του», κατέληξε ο φίλος του.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.