Η δύσκολη ώρα του πρωινού ξυπνήματος έφτασε για τους παίκτες του MasterChef, αυτό όμως αποδείχθηκε πολύ δύσκολο για ορισμένους. Λίγο η ζέστη, λίγο η κούραση τους, δεν μπορούσαν με τίποτα να σηκωθούν από το κρεβάτι. Οι δείκτες του ρολογιού δεν είχαν φτάσει καν να δείχνουν 07:30 το πρωί και οι υποψήφιοι μάγειρες έπρεπε να σηκωθούν.

Οι άνθρωποι της παραγωγής, άναψαν τα φώτα και επιχείρησαν να ξυπνήσουν τον ένα μετά τον άλλο. Δυο όμως από τους συμμετέχοντες είχαν μια μικρή… έκπληξη για εκείνους.

Πίσω από τις αυτοσχέδιες «σκηνές» που είχαν φτιάξει στα κρεβάτια τους ήταν γυμνοί.

Συγκεκριμένα όταν η Στέλλα Κατσέ μίλησε στην παίκτρια που κοιμόταν από πάνω της, η Πωλίνα Βετσίνοβα αποκάλυψε αρχικά πως ήταν γυμνή κάτω από τα σκεπάσματα. «Εγώ δεν φοράω ρούχα, να ξέρεις» πρόδωσε η παίκτρια του MasterChef.

Στο αμέσως επόμενο πλάνο, την στιγμή που οι συμπαίκτες του επιχείρησαν να τον ξυπνήσουν αποκαλύφθηκε πως και ο Γιώργος Πορφύρης ήταν γυμνός. «Ώπα ρε! Δεν βγαίνω, να ξέρεις. Είμαι γυμνός. Αλήθεια είμαι γυμνός και δεν θέλω να το δείτε αυτό. Δεν βγαίνω! Το βρακί μου που είναι; Ένα βρακί».

«O Πορφύρης κοιμάται εντελώς γυμνός οπότε το χειρότερο πράγμα που μπορείς να κάνεις είναι να θες να ξυπνήσεις τον Πορφύρη το πρωί» ανέφερε με χαμόγελο ο Κωνσταντίνος στην κάμερα του MasterChef.

«Η αλήθεια είναι ότι στο σπίτι έχει πάρα πολύ ζέστη, είναι και τα παπλώματα πολύ ζεστά και μ’ αρέσει να κοιμάμαι λίγο νεγκλιζέ. Ευτυχώς, όμως, είχα κρατήσει μέσα στη σκηνή που έχω χτίσει και πρόλαβα και ντύθηκα αλλιώς το MasterChef θα έπρεπε να παίζει μετά τις 12» τόνισε, με τη σειρά του, ο Γιώργος Πορφύρης.