Μια νέα εβδομάδα ξεκίνησε την Παρασκευή (17/3) για το «My Style Rocks» μετά την αποχώρηση της Βασιλικής Λιγνού στο Gala του ριάλιτι μόδας που μεταδόθηκε την Πέμπτη (16/3).

Στην έναρξη του νέου επεισοδίου η Κατερίνα Καραβάτου ανακοίνωσε αρχικά πως η Σελένη Φωτιάδη βρίσκεται εκτός λόγω ενός προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει.

«Καλωσορίσατε κορίτσια μου, τα 6 από τα 9 λοιπόν, γιατί η Σελένη μας σήμερα δεν θα είναι μαζί μας λόγω ενός προσωπικού προβλήματος που έχει και είναι πρόβλημα υγείας. Της ευχόμαστε περαστικά πολλά και την περιμένουμε, όσο πιο γρήγορα γίνεται, κοντά μας», είπε η παρουσιάστρια, για την παίκτρια που στο Gala συγκίνησε άπαντες με την εξομολόγησή της ότι «Είχα νευρική ανορεξία, έφτασα 42 κιλά και έχω παλέψει πάρα πολύ».

Στη συνέχεια, η Κατερίνα Καραβάτου υποδέχθηκε τη νέα παίκτρια που μπήκε στο παιχνίδι για να πάρει τη θέση της Βασιλικής Λιγνού. Ο λόγος για την Ειρήνη Καζάκη, η οποία είναι 23 ετών, είναι επιχειρηματίας και έχει τη δική της εταιρεία καλλυντικών και κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη.

Η καινούργια διαγωνιζόμενη θέλησε με το… καλημέρα να κάνει εντύπωση σε παίκτριες και κριτές και τα κατάφερε, αλλά με τρόπο αρνητικό. Μάλιστα η Emilia Vodos έμεινε άναυδη βλέποντάς την στην πασαρέλα. «Έχω πάθει ένα σοκ» ανέφερε και ανέφερε μεταξύ άλλων «Να μας διασκεδάσεις ήθελες; Έκανες αυτό το look για να μας φτιάξεις την διάθεση; Το έφτιαξες γιατί τα φοράς αυτά έξω;».

Η ανακοίνωση της Καραβάτου για την Ευδοκία Τσαγκλή μετά τον τραυματισμό της στα Τέμπη

Η παρουσιάστρια ανακοίνωσε επίσης την απουσία της Ευδοκίας Τσαγκλή λόγω του τραυματισμού της στο δυστύχημα στα Τέμπη.

«Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να σας πω το εξής. Η Ευδοκία Τσαγκλή δεν είναι μαζί μας σήμερα γιατί ήταν επιβάτης στη μοιραία αμαξοστοιχία που συγκρούστηκε στα Τέμπη. Τραυματίστηκε, ήταν τυχερή μέσα στην ατυχία της, αναρρώνει, είμαστε όλοι δίπλα της, κοντά της, της στέλνουμε τις ευχές και την αγάπη μας. Όποτε θελήσει θα είναι ξανά μαζί μας. Τη θέση της παίρνει η κοπέλα που αποχώρησε τελευταία, η Βασιλική».

Το «επαναστατικό» comeback της Βασιλικής με το «όταν γυρίσω θα τους…» του Καραϊσκάκη και η «κόμπλα» που «έφαγαν» οι άλλες

Η Βασιλική Λιγνού ξαναγύρισε λοιπόν στο πλατό, έχοντας μια δεύτερη ευκαιρία για την εκπομπή μόδας. Η παίκτρια ως η τελευταία που είδε την έξοδο από το παιχνίδι κλήθηκε να αντικαταστήσει την Ευδοκία Τσαγκλή.

Μετά την πασαρέλα της Βασιλικής η Κατερίνα Καραβάτου την υποδέχτηκε ξανά στην παρέα του My Style Rocks με την παίκτρια ωστόσο να αποκαλύπτει από τα πρώτα κιόλας λεπτά ότι επέστρεψε με άγριες διαθέσεις.

Κατά την εμφάνισή της μπροστά στις διαγωνιζόμενες με τις οποίες ως γνωστόν δεν έχει και τις καλύτερες σχέσεις αλλά και τους κριτές, η Βασιλική τους άφησε άφωνους με τα λόγια της…

«Νιώθω σαν τον αείμνηστο Καραϊσκάκη Κατερίνα μου. Να αναζητήσετε στην google τι είπε ο Καραϊσκάκης όταν γύρισε. Δεν μπορώ να σας το πω ήταν αιχμηρό. Δεν μπορώ να την πω την κουβέντα», είπε η Βασιλική και συνέχισε με τη μισή φράση: «Όταν γυρίσω θα σας…».

Άφωνη η Κατερίνα Καραβάτου αντέδρασε σε μερικά δευτερόλεπτα: «Κοίταξε, κι άλλοι μπορεί να το ξέραμε αλλά δεν θέλαμε να το ακούσουμε. Έχεις δίκιο, εγώ σε ρώτησα, αλλά πίστεψα θα ήταν κάτι διαφορετικό αλλά και εγώ καμιά φορά…. ναι», είπε η παρουσιάστρια χάνοντας τα λόγια της από την αμηχανία.

Φυσικά η στάση της Βασιλικής δεν άφησε πολλά περιθώρια ευγενικής ανταπόκρισης από τις υπόλοιπες κοπέλες αν και η ίδια δεν πτοήθηκε απαντώντας τους πως «Φάγατε γερή κόμπλα».