Με φόρα στην πασαρέλα του My Style Rocks με οικοδέσποινα την Κατερίνα Καραβάτου ήρθε η Ρέινα Βενέτη το απόγευμα της Πέμπτης (9/3) στο νέο επεισόδιο που προβλήθηκε μέσα από το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ. Η ενδυματολογική επιλογή που έκανε και η ανανέωση του look, όμως, όχι μόνο δεν εντυπωσίασε παρά απογοήτευσε κάποιες από τις συμπαίκτριες της.

Ειδικότερα, η Βασιλική Λιγνού τόνισε στην παίκτρια του ριάλιτι μόδας πως «εμένα δεν μου αρέσει καθόλου το μήκος του φορέματος που φοράς σήμερα. Δεν μου αρέσει εκεί που σταματάει, θα το ήθελα τελείως maxi. Δεν μου αρέσει αυτό το patron επάνω σου. Από τη μέση και πάνω μου αρέσει αλλά από τη μέση και κάτω δεν μου αρέσει. Είναι ένα φόρεμα το οποίο δεν μπορώ να καταλάβω το patron του και δεν μου αρέσει κάτω καθόλου».

«Όταν γυρίσω από την έξοδο μου, έχω μαζέψει και λεμονάκια στην τσάντα για τις ξινές εδώ της παρέας και θα τα μοιράσω» υπογράμμισε, λίγο νωρίτερα, η Ρέινα Βενέτη εξηγώντας το κόνσεπτ της νέας ενδυματολογικής της επιλογής».

«Μπορεί να με κεράσει και λεμόνια που έχει στην τσάντα της, αν με θεωρεί ξινή! Μου αρέσει και πολύ η λεμονάδα έτσι κι αλλιώς. Αν θες και με θεωρείς ξινή, ναι, μπορείς να με κεράσεις και δεν έχω κανένα πρόβλημα» συμπλήρωσε, με νόημα, η Βασιλική Λιγνού βαθμολογώντας μόλις με 2 τη συμπαίκτρια της στο My Style Rocks.

Η πρώτη εμφάνιση της Ευδοκίας Τσαγκλή πριν το δυστύχημα στα Τέμπη

Από το Big Brother στο My Style Rocks βρέθηκε η Ευδοκία Τσαγκλή το απόγευμα της Πέμπτης (9/3). Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε νωρίτερα ο σταθμός του Φαλήρου, «τα γυρίσματα του έβδομου κύκλου των εμφανίσεων των διαγωνιζόμενων πραγματοποιήθηκαν στις 20 και 21 Φεβρουαρίου πριν από το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, στο οποίο τραυματίστηκε η Ευδοκία Τσαγκλή».

Έτσι, λοιπόν, η εντυπωσιακή νέα διαγωνιζόμενη έκανε πρεμιέρα στην πασαρέλα του My Style Rocks χωρίς, ωστόσο, να ακούσει τα αναμενόμενα ενδεχομένως σχόλια τόσο από τις υπόλοιπες διαγωνιζόμενες, όσο και από την κριτική επιτροπή.

Η διαγωνιζόμενη βαθμολογήθηκε με 1,9 μ.ο από τις συμπαίκτριές της, με 1 από τον Στέλιο Κουδουνάρη, με 2 από την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και με 1 από τον Δημήτρη Σκουλό συγκεντρώνοντας 5,9 βαθμούς.

«Ήσουν μια έκπληξη με αυτή την πολύ ευχάριστη ενέργεια που μπήκες, αλλά αυτό που βλέπω σήμερα είναι πάρα πολύ κιτς! Και το κιτς αν δεν το έχεις, συνήθως δεν γίνεται σωστά. Αυτό είναι πολύ κακό κιτς. Ασύνδετα πράγματα και η εικόνα είναι χάλια» τόνισε, μεταξύ άλλων, ο Στέλιος Κουδουνάρης στην πρώτη του κριτική προς την Ευδοκία Τσαγκλή.

«Είναι χάλια και δεν ταιριάζει τίποτα με τίποτα. Είναι ωραία κομμάτια που μπορείς να τα βάλεις σε διαφορετικές περιστάσεις» συμπλήρωσε ο σχεδιαστής μόδας και κριτής του ριάλιτι του ΣΚΑΪ.

Στο κομμάτι του κιτς συμφώνησε και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ενώ σε αυτό των ασύνδετων πραγμάτων συμφώνησε ο Δημήτρης Σκουλός για τη νέα παίκτρια του My Style Rocks.

Θυμίζουμε πως η Ευδοκία Τσαγκλή αυτή την εβδομάδα έχει ασυλία και δεν απειλείται με αποχώρηση.

Η Ευδοκία την οποία είχαμε γνωρίσει στο Big Brother επέβαινε στη μοιραία αμαξοστοιχία και ως εκ θαύματος γλίτωσε τα χειρότερα. Η ίδια μάλιστα το μεσημέρι της Πέμπτης (9/3) στις πρώτες της δηλώσεις στην εκπομπή Αταίριαστοι του ΣΚΑΪ μίλησε για τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε.

«Σε πολλές κουλτούρες λένε ότι η ζωή είναι ένα τρένο, εμείς συνδέουμε πλέον το τρένο με τον θάνατο. Τα δικά μου κατάγματα είναι πολύ μικρά και ντρέπομαι να μιλήσω για αυτό μπροστά σε μια τέτοια κατάσταση. Είναι θαύμα που είμαι ακόμη εδώ. Έδωσα όλη μου τη δύναμη για να βγω από τα φλεγόμενα σίδερα. Λίγο πριν το ατύχημα γελούσαμε με τα υπόλοιπα παιδιά, δεν ξέραμε τι έρχεται», είπε μεταξύ άλλων.

Σχετικά με το αν η Ευδοκία πρόκειται να συνεχίσει στο ριάλιτι, η επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΙ, αναφέρει πως θα εξαρτηθεί από την πορεία της υγείας της.