«Τα δικά μου κατάγματα είναι πολύ μικρά και ντρέπομαι να μιλήσω για αυτό μπροστά σε μια τέτοια κατάσταση. Είναι θαύμα που είμαι ακόμη εδώ». Με αυτά τα λόγια, η Ευδοκία Τσαγκλή περιέγραψε τα όσα έζησε πριν λίγες μέρες στα Τέμπη όταν η αμαξοστοιχία Intercity 62 στην οποία επέβαινε συγκρούστηκε με εμπορική αμαξοστοιχία οδηγώντας στο θάνατο δεκάδες ανθρώπους.

Η νεαρή κοπέλα, η οποία έγινε ευρέως γνωστή μέσα από την συμμετοχή της στο Big Brother, σήμερα εμφανίστηκε για πρώτη φορά και στο My Style Rocks του ΣΚΑΪ καθώς διαθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ το οποίο και θέλει να παρουσιάσει στο παιχνίδι μόδας.

Το σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks ήταν μαγνητοσκοπημένο και τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν πριν το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο ΣΚΑΪ, το αν η Ευδοκία Τσαγκλή θα συνεχίσει να διαγωνίζεται στο My Style Rocks ή όχι θα εξαρτηθεί από την ίδια την παίκτρια και την ανάρρωσή της.

«Το My Style Rocks είναι ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα το οποίο προβάλλεται μαγνητοσκοπημένο. Τα γυρίσματα του έβδομου κύκλου των εμφανίσεων των διαγωνιζόμενων πραγματοποιήθηκαν στις 20 και 21 Φεβρουαρίου πριν από το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη στο οποίο τραυματίστηκε η Ευδοκία Τσαγκλή. Η Ευδοκία αναρρώνει έχοντας κοντά τους δικούς της ανθρώπους και από την πορεία της υγείας της θα εξαρτηθεί αν θα επιστρέψει στα γυρίσματα του προγράμματος. Της ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση!» αναφέρει ο ΣΚΑΪ χαρακτηριστικά.

Η πρώτη εμφάνιση της Ευδοκίας Τσαγκλή στο My Style Rocks

Γεμάτη κέφι και ντυμένη στα ροζ, η Ευδοκία Τσαγκλή έκανε το μεσημέρι της Πέμπτης την πρώτη της εμφάνιση στο πλατό του My Style Rocks ενώ όπως ανέφερε δήλωσε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να περάσει καλά.