Με τον μεγάλο ημιτελικό ήρθε το βράδυ της Παρασκευής (10/3) το «The Voice» στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ. Οι 14 διαγωνιζόμενοι ήρθαν προετοιμασμένοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να καταφέρουν να περάσουν στον μεγάλο τελικό.

Κατά τη διάρκεια των acts, η Έλενα Παπαρίζου δεν δίστασε, μάλιστα, να παραδεχθεί on air την μεγαλύτερη… χυλόπιτα που έχει δεχθεί μέχρι και σήμερα στο The Voice.

Έτσι, αμέσως μετά την σκηνική προσπάθεια της Μαρίας Σακελλάρη από την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη, η Έλενα Παπαρίζου προχώρησε στην κριτική της λέγοντας: «Το τραγούδι που ερμήνευσε η Μαρία όλοι το ξέρουμε και δεν υπάρχει άνθρωπος που δεν το έχει χορέψει. Απλά μου έκανε κάτι πολύ καινούργιο επειδή δεν ξέρω την συγκεκριμένη διασκευή. Γνωρίζεις ότι μου αρέσεις πάρα πολύ γιατί θυμάμαι ότι σε ήθελα στην ομάδα μου, έκανα τα πάντα για να έρθεις και έφαγα από τις πιο γερές χυλόπιτες που έχω φάει εδώ πέρα στο The Voice» είπε η τραγουδίστρια και πρόσθεσε:

«Θεωρώ ότι αξίζεις πραγματικά να είσαι εδώ στον ημιτελικό, μη σου πω και στην επόμενη φάση αλλά ο κόσμος βέβαια ψηφίζει από το σπίτι. Μου έφερες κάτι καινούργιο στα αυτιά μου και μου άρεσε αυτό. Λίγο ενεργειακά, την ώρα που γυρνούσες την πλάτη εδώ στο στούντιο, γιατί δεν ξέρω τι γράφει τηλεοπτικά, ένιωθα λίγο ότι σε έχανα. Μόνο αυτό» πρόσθεσε η Έλενα Παπαρίζου στη νεαρή διαγωνιζόμενη του επιτυχημένου τάλεντ σόου του ΣΚΑΪ.

Αμέσως μόλις ολοκληρώθηκε η προσπάθεια της, όμως, έμελλε να ξεσπάσει μια κόντρα ανάμεσα στον Πάνο Μουζουράκη και τον Σάκη Ρουβά σχετικά με τον ήχο που έφτανε τόσο στα αυτιά των coaches όσο και του τηλεοπτικού κοινού. Δίνοντας, μάλιστα, η Φαίη Σκορδά τον λόγο στον δεύτερο, εκείνος δεν έκρυψε την αρχική του αμηχανία.

«Άμα άκουσες και εσύ το ίδιο πράγμα στα αυτιά σου, θα γυρνούσα και εγώ την πλάτη μου. Νομίζω ότι ήταν μια αγανάκτηση το γύρισμα της πλάτης σου» είπε τώρα στην παίκτριά του ο Πάνος Μουζουράκης.

Η Φαίη Σκορδά αντιλαμβανόμενη την ένταση που υπήρχε ανάμεσα στους δύο coaches ζήτησε να προχωρήσουν σε ένα σύντομο διαφημιστικό διάλειμμα με αρκετά αμήχανο χαμόγελο.

Πήραν τα εισιτήρια και πέρασαν στον μεγάλο τελικό

Μετά τις σκηνικές τους εμφανίσεις και τις όμορφες ερμηνείες τους, οι 14 διαγωνιζόμενοι περίμεναν με ανυπομονησία την Φαίη Σκορδά να ανακοινώσει τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας του τηλεοπτικού κοινού. Ποιοι και ποιες θα έπαιρναν το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό που θα λάβει χώρα απόψε Σάββατο (11/3), στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ.

Η Φαίη Σκορδά κλήθηκε να ανακοινώσει τα ονόματα όσων θα διεκδικήσουν τον τίτλο του νικητή στον φετινό κύκλο του μουσικού τάλεντ σόου. Και αυτά είναι τα ακόλουθα.

Από την ομάδα του Κωνσταντίνου Αργυρού θα τραγουδήσουν για μια τελευταία φορά στον μεγάλο τελικό του The Voice η Dodona και ο Μωυσής Παπαμωυσέως.

Τον Πάνο Μουζουράκη θα εκπροσωπήσουν, στον τελικό του μουσικού τάλεντ σόου του ΣΚΑΪ, η Μαρία Σακελλάρη και η Εβίτα Θεοδωροπούλου.

Η Σίσσυ Πολυδώρου και η Celina Michael θα βρεθούν στον μεγάλο τελικό του The Voice από την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου.

Τέλος, ο Λάμπρος Τσιαπούτας από την ομάδα του Σάκη Ρουβά.