Με όλες του τις δυνάμεις και τη διάθεση ανεβασμένη, ο Κωνσταντίνος Βασάλος μπήκε στον στίβο μάχης του Survivor All Star που προβλήθηκε το βράδυ της Καθαράς Δευτέρας.

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης, o personal trainer και παίκτης της μπλε ομάδας οδηγήθηκε εκτάκτως έξω από τον αγωνιστικό χώρο για να λάβει τις πρώτες βοήθειες αφού τραυματίστηκε.

Αμέσως μετά την ήττα της ομάδας του, ο Κωνσταντίνος Βασάλος έκανε τον απολογισμό του στην κάμερα του Survivor ενώ δεν έλειψε το χιούμορ αλλά και η αναφορά στον… Τριαντάφυλλο.

«Μπαίνω να παίξω χωρίς άγχος αλλά με πάρα πολύ ενέργεια, σίγουρα, την ένιωθα. Όλα καλά, προηγούμαι στο δίχτυ και εκεί που κάνω το σάλτο μορτάλε… κάνει μια διάταση ο δικέφαλος μηριαίος και εκτός ο Κωνσταντίνος! Τι γίνεται τώρα, λοιπόν; Αναμονή! Πόσο θα κάτσω έξω; Ουδείς γνωρίζει.
Είναι και λίγο μάτι για να τα λέμε και όλα! Είμαι και λίγο ευάλωτος εγώ σαν άνθρωπος ενεργειακά οπότε βρήκε τρύπα και μπήκε μέσα μου! Είμαι άνθρωπος που δύσκολα θα έχει διενέξεις, εντάσεις και διαφωνίες. Στην ομάδα μέσα υπάρχει ένας άνθρωπος ο οποίος όμως έχει εμμονή μαζί μου και εκτός από εμμονή έχει και γλωσσοφαγιά γιατί δεν είναι τυχαίο αυτό που έγινε σήμερα. Ανοίγω συζήτηση ο βλάκας με τον συγκεκριμένο άνθρωπο πριν το αγώνισμα. Πάρ’ τα Κωνσταντίνε, κάτσε τώρα έξω δυο, τρεις, τέσσερις ημέρες» είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

«Επαγγελματίας παίκτης ριάλιτι 100%. Μπορείτε να με φωνάζετε από σήμερα και μάνατζερ ράγκμπι! Το μόνο που μένει είναι να το δέσω και όταν παίζω να φωνάζω πως “σας κερδίζω με το πόδι έτσι”. Αυτό μένει, δεν έχει κάτι άλλο. Τραγωδία πραγματική! Πότε θα επιστρέψω;» αναρωτήθηκε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.