Για μια ακόμα φορά στο Survivor All Star, το βράδυ της Πέμπτης (23/2), η κόκκινη και η μπλε ομάδα ξεχύθηκαν στον στίβο μάχης προκειμένου να διεκδικήσουν τη νίκη στο νέο αγώνισμα επάθλου. Όπως πάντα, εκεί, τα αίματα άναψαν και οι τόνοι ανέβηκαν στους δυο πάγκους κατά τη διάρκεια των αναμετρήσεων.

Οι Κόκκινοι μετά το ψυχολογικό boost που πήραν με τα ηχητικά που άκουσαν τα μέλη της από τους αγαπημένους τους στο έπαθλο επικοινωνίας ήρθαν ανεβασμένοι και έτοιμοι για άλλο ένα σκορ υπέρ τους.

Όσο για τους Μαχητές μπορεί να ηττήθηκαν, αλλά χωρίς να το βάζουν κάτι ετοιμάστηκαν για έναν σκληρό αγώνα προσπαθώντας για το καλύτερο.

Στις δοκιμασίες η εμφάνιση των Κόκκινων ήταν καλύτερη με τους Διάσημους να παίρνουν κεφάλια φέρνοντας στην ομάδα τους και το νέο έπαθλο φαγητού.

Βέβαια το highlight του αγώνα ήταν η μανούρα που έγινε στους πάγκους με τον Τάκη Καραγκούνια που έπεσαν να τον φάνε επειδή δεν ξέρει να χάνει και βρίζει συνεχώς…

Έτσι, αμέσως μετά την ολοκλήρωση μιας αναμέτρησης, επικράτησε το απόλυτο χάος με αφορμή την φωνητική βοήθεια που έδινε εξ’ αποστάσεως η μπλε ομάδα στον μισθοφόρο.

«Όταν σε βοηθάω σωστά είναι ωραία. Άμα κάνω λάθος, δεν έχω περιθώριο λάθους εγώ! Αδελφέ, σε χαντάκωσα αλλά μη μου ρίχνεις ευθύνη! Μη μου ρίχνεις ευθύνη! Γιατί όταν σε βοηθάω καλά είναι μια χαρά» τόνισε, εμφανώς ενοχλημένος, ο Κωνσταντίνος Βασάλος προς τον Τάκη Καραγκούνια. «Μην το συνεχίζεις, Τάκη! Πήγαινε και βοήθα εσύ».

«Και μένα έβρισε! Δεν έβρισε μόνο τον Κωνσταντίνο» αναφώνησε ο Κώστας Παπαδόπουλος από τον κόκκινο πάγκο με αποτέλεσμα να προκαλέσει την οργή του Τάκη Καραγκούνια. «Πότε σε έβρισα; Σοβαρά μιλάς τώρα; Σοβαρά τώρα; Σοβαρά τώρα; Τι σου είπα; Σταμάτα ρε μαλ…α, σου είπα και είναι κακό δηλαδή; Είναι κακό δηλαδή αυτό; Τι σου είπα, σε έβρισα; Κάνε εντυπώσεις και νούμερα αλλού όχι σε εμένα».

«Όταν νευριάζεις, πετάς πράγματα, βρίζεις και μας λες χαζούς! Τι θα γίνει ρε φίλε;» αναρωτήθηκε, με τη σειρά του, ο Νίκος Μπάρτζης από τον κόκκινο πάγκο. «Αδελφέ, άκου! Επειδή σε σέβομαι και έχεις την ηλικία της μάνας μου, δεν σημαίνει ότι θα συνεχιστεί αυτό σε όλο το παιχνίδι! Μάθε να χάνεις, Τάκη μου. Μας βλέπουν μικρά παιδάκια και πρέπει να δίνεις το καλό παράδειγμα. Μη βρίζεις, παίξε».

Άντε γεια, του είπε και το πήρε βαριά – «Το κάνουν για το ριάλιτι, το διογκώνουν»

Σε ένα ξέσπασμα άνευ προηγουμένου προχώρησε στο Survivor All Star, το βράδυ της Πέμπτης (23/2), ο Σάκης Κατσούλης. Αφορμή στάθηκε τόσο η διαμάχη του Τάκη Καραγκούνια με τους δύο πάγκους όσο και το… «άντε γεια» που του είπε ο Νικόλας Αγόρου.

Έτσι, αμέσως μετά την ολοκλήρωση του αγωνίσματος επάθλου, ο Σάκης Κατσούλης πήρε τον λόγο από τον παρουσιαστή Γιώργο Λιανό και ξεσπάθωσε. «Το λάθος που γίνεται μεταξύ των ομάδων, νομίζω πως θα το καταλάβουν όλοι όσοι κρατάνε τη λογική τους κατά τη διάρκεια του αγώνα αλλά και πριν και μετά, όταν υπάρχει ένταση είναι η δικαιολογία όλων. «Είχα ένταση και είπα αυτό». Παιδιά, στην ένταση φαίνεται ο άνθρωπος και στην ένταση κρίνεται ο άνθρωπος. Όταν στην ένταση πεις 10 βρισιές, το ίδιο κρατώ εγώ και όταν θα είσαι ήρεμος». «Όταν λοιπόν, Τάκη που σ’ αγαπώ πάρα πολύ, έχεις ξεφύγει, είσαι έντονος και προς εμάς και προς τους συμπαίκτες σου».

«Νικόλα μου, σε συμπαθώ πάρα πολύ και είσαι πέντε μέρες στο παιχνίδι. Θα στο πω πάλι επειδή υπήρξε μια κουβέντα πριν μεταξύ μας. Χάνω και λες «άντε γεια». Είναι η τέταρτη φορά που έρχεσαι προς την ομάδα μας και ζητάς συγγνώμη. Εγώ θα σου πω κάτι. Η συγγνώμη είναι αποδεκτή και δείχνει έναν άνθρωπο με ανωτερότητα αλλά τέταρτη συνεχόμενη φορά σε πέντε αγωνίσματα είναι πολύ. Επειδή έχεις ένταση σαν παιδί, προσπάθησε το «άντε γεια» να το πεις από μέσα σου γιατί μειώνεις τον παίκτη που είναι απέναντι σου».

«Προφανώς το πήρες λίγο λάθος. Δεν είναι η τέταρτη φορά αλλά η πρώτη. Το «άντε γεια» είναι μια έκφραση που δεν την είπα σε σένα, το είπα πάνω στην ένταση του αγώνα. Από τη στιγμή όμως που το πήρες αρνητικά, αμέσως ήρθα και σου ζήτησα συγγνώμη. Αν το εννοούσα έτσι το «άντε γεια», πίστεψε με, δεν θα ερχόμουν να σου ζητήσω συγγνώμη. Γιατί κάποιοι μπορεί να το κάνουν έτσι για το ριάλιτι και να το διογκώνουν, εγώ δεν είμαι τέτοια φάση» αποκρίθηκε, με τη σειρά του, ο Νικόλας Αγόρου.