Την Έλενα Χριστοπούλου υποδέχθηκαν η Αννίτα Πάνια και ο Ηλίας Ψινάκης στο πλατό της εκπομπής «Έλεος!» του ανατρεπτικού late night-talk show του Mega που μεταδόθηκε μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης (31/1).

Η λαμπερή καλεσμένη ήταν αφοπλιστικά ειλικρινής και έκανε εκ βαθέων εξομολογήσεις στην Αννίτα Πάνια και στον Ηλία Ψινάκη.

«Κάθε μέρα καταλαβαίνω ότι έχω πολλές πληγές που δεν έχω γυρίσει να τις κοιτάξω. Πληγώθηκα πολύ από έρωτες, συμπεριφορές, από πράγματα που δεν περίμενα», τόνισε η μάνατζερ αρχικά και συνέχισε:

«Ζηλεύω τους ανθρώπους που χώρισαν ωραία και δεν τους λείπει η αγάπη. Δεν μου έχει μείνει κάτι να θαυμάζω. Όταν αφιερώνεις ζωή, χρόνια σε έναν άνθρωπο κοιτάς πίσω και λες αλήθεια το έκανα εγώ αυτό;» αποκρίθηκε όταν η Αννίτα Πάνια τη ρώτησε σε ποια πληγή αναφέρεται.

«Εκεί κάνω καταγγελία στον εαυτό μου. Αν υπήρχε αγάπη και θαυμασμός θα το έβλεπα και θα έλεγα “το έκανες σωστά”. Καθόμουν γιατί ήμουν βλαμμένη. Αλλά λες “να έχεις περάσει τόσα και να τρως και τόσο κυνήγι μετά;”. Άφησε φυσίγγια στην ψυχή», συμπλήρωσε.

Μίλησε επίσης και για την ένοπλη επίθεση που δέχθηκε μαζί με τον πρώην σύζυγό της πριν από χρόνια. «Γυρνούσαμε από την κοινή μας εργασία με τον πρώην σύζυγό μου και μας την είχαν στημένη με κουκούλες και όπλα», ανέφερε χαρακτηριστικά για το επεισόδιο.

Μπορεί στη δουλειά της να είναι σκληρή, αλλά στην προσωπική της ζωή θέλει την ασφάλεια που της προσφέρει ο σύντροφός της.

«Δεν σημαίνει ότι είμαι σκληρή και ένα σοβαρό μαλάκιο σε οτιδήποτε άλλο. Μ’ αρέσει να έχω έναν άνδρα που τον θαυμάζω και με φροντίζει. Αν εγώ είμαι πολύ, εσύ που είσαι λίγος, σημαίνει ότι δεν μου κάνεις πια. Έχω κάνει πολλά χρόνια back up στο λίγο», δήλωσε.

«Είμαι με έναν άνθρωπο που τον γουστάρω, ο σύντροφός μου είναι φούρναρης», τόνισε.

Συνεχίζοντας αναφέρθηκε στην απόφασή της να μην κάνει παιδιά, κάτι που έχει μετανιώσει και είναι συχνά επικριτική με τον εαυτό της για τις λάθος κινήσεις που έχει κάνει όλα αυτά τα χρόνια, είπε:

«Οι επιλογές μου με έφεραν σε ένα σημείο να μην μπορώ να κάνω ένα παιδί, όταν μπορούσα, αυτό δεν το σεβάστηκε ποτέ κανείς. Το να μην σέβεσαι τη γυναίκα που δεν κάνει παιδί γιατί σέβεται όλο αυτό που συμβαίνει ή δεν μπορεί να συμβεί. Είμαι ένας άνθρωπος που λόγω της αγάπης όταν μπορούσα να κάνω παιδιά δεν έκανα και αυτό θα έπρεπε να είναι σεβαστό και να εκτιμηθεί ως φυλαχτό από εκεί που πρέπει και ξέρει ποιος είναι αυτός που λέω. Το πάω εκεί που πρέπει. Είναι το μόνο πράγμα που έχω μετανιώσει. Έδωσα αξία στην αγάπη, στην συντροφικότητα. Έκανα πέρα κάτι που θα με ολοκλήρωνε. Δεν μπορώ να το παίζω κυριλέ. Μου έφερε η ζωή και ο Θεός όμορφα πράγματα αλλά όμως κοιτάω και λέω “γιατί ρε το έκανες αυτό τότε;”».