Στην κάμερα του «Happy Day» με παρουσιάστρια την Σταματίνα Τσιμτσιλή και στην δημοσιογράφο Όλγα Λαφαζάνη μίλησε την Τετάρτη (28/12) η Ρούλα Σταματοπούλου. Η γνωστή make up artist που έφερε πριν από μερικούς μήνες το πρώτο της παιδάκι, μίλησε -μεταξύ άλλων- για τον ερχομό του γιου της, Άγγελου και τον άντρα της ζωής της, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στην αποτυχημένη εγκυμοσύνη που είχε στο παρελθόν και τις δυσκολίες που πέρασε μέχρι να καταφέρει να μείνει έγκυος.

«Μου αρέσουν τα παραμύθια. Έτσι είχα ονειρευτεί να γνωρίσω τον άντρα της ζωής μου. Ο Κωνσταντίνος είναι ένας άνθρωπος πάρα πολύ ήρεμος, με την καλύτερη ψυχή που έχω δει σε άνθρωπο και σκέφτηκα πως ναι με αυτόν τον άντρα θέλω να κάνω παιδί και οικογένεια. Μετά από έναν χρόνο μείναμε μαζί και είπαμε ότι θέλουμε να κάνουμε παιδί», ανέφερε αρχικά.

Στη συνέχεια, για την αποτυχημένη εγκυμοσύνη που είχε, η Ρούλα Σταματοπούλου εξομολογήθηκε ότι «δεν γνώριζε κανένας ότι κάναμε προσπάθειες να αποκτήσουμε παιδί. Απογοητεύτηκα που δεν μπορούσα να πιάσω παιδί. Κατηγορούσα τον εαυτό μου πως φταίω εγώ, αλλά ο γιατρός με καθησύχασε. Πέρασα και μια αποτυχία και όταν το έχασα με πείραξε πάρα πολύ που έπρεπε να δώσω εξηγήσεις. Δεν ήθελα να το συζητήσω με κανέναν. Είναι πολύ σκληρό όταν ακούς την καρδιά του παιδιού μετά να το χάνεις. Είναι μια απώλεια. Τα είχα βάλει με τους πάντες. Μετά την αποβολή είπα “δεν υπάρχει περίπτωση να μη σε φέρω κοντά μου”. Κάθε φορά που έβγαινε αρνητική μια προσπάθεια εξωσωματικής γονιμοποίησης, με έφερνε πιο κοντά στον Άγγελο» δήλωσε και αποκάλυψε πως η βάφτιση θα γίνει στην Τήνο όπου έχει κάνει τάμα και πως αποφάσισε το όνομα όταν επισκέφτηκε τον Αρχάγγελο Μιχαήλ τον Πανορμίτη στη Σύμη. Εξομολογήθηκε επίσης πως είχες κάνει κατάψυξη ωαρίων για να μην ταλαιπωρηθεί και πως «όποιο κορίτσι με ρωτάει της λέω να το κάνει».