Την τηλεοπτική της επιστροφή συζητά η Βίκυ Χατζηβασιλείου και οι πρώτες «αντιδράσεις» είναι… θερμές. Η παρουσιάστρια έχει ήδη πραγματοποιήσει συναντήσεις και συζητήσεις με τους ιθύνοντες του Ant1 και οι δυο πλευρές επιθυμούν να βρεθεί η χρυσή τομή που θα σηματοδοτήσει την επιστροφή της Βίκυς Χατζηβασιλείου στο τηλεοπτικό σκηνικό.

Μέχρι στιγμής, Βίκυ Χατζηβασιλείου και Ant1 δεν έχουν καταλήξει σε κάποια συμφωνία, όμως όλα δείχνουν πως αυτό είναι ζήτημα λίγων ημερών αφού και οι δυο επιθυμούν την συγκεκριμένη συνεργασία.

Μέχρι στιγμής, δεν έχει γίνει ξεκάθαρο αν η Βίκυ Χατζηβασιλείου θα επιστρέψει με την εμβληματική εκπομπή «Πάμε Πακέτο», η οποία είχε αγαπηθεί από το τηλεοπτικό κοινό ή με κάποιο άλλο project.

Το μόνο σίγουρο είναι, πως εφόσον Ant1 και Βίκυ Χατζηβασιλείου δώσουν τα χέρια και πέσουν και οι υπογραφές, η παρουσιάστρια θα κάνει τη δυναμική της επανεμφάνιση στο δεύτερο μισό της τηλεοπτικής χρονιάς.

Η τελευταία τηλεοπτική παρουσία της Βίκυς Χατζηβασιλείου ήταν πριν από δύο χρόνια μέσα από τη συχνότητα του Open. Έκτοτε, η παρουσιάστρια στις συνεντεύξεις της σημείωνε πως «Ο κύκλος του Πάμε Πακέτο ολοκληρώθηκε» και ότι «Τα κανάλια δεν είναι έτοιμα για μία νέα εκπομπή που θέλω να κάνω».

Όπως, όμως όλα δείχνουν, ο Ant1 έκανε πρόταση τέτοια πρόταση στην Βίκυ Χατζηβασιλείου παρά να την επεξεργαστεί. Το αν τελικά «κλείσει» η συνεργασία των δυο πλευρών, θα φανεί τις επόμενες ημέρες.