Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα του Alpha έκανε η Δούκισσα Νομικού και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα επαγγελματικά της βήματα αλλά και την αποχώρησή της από τον Ant1 και τη λήξη της συνεργασίας της με τον Γιώργο Λιάγκα και το «Πρωινό».

«Σίγουρα για να αποχωρήσω – με ξέρετε όλα αυτά τα χρόνια – πάει να πει πως κάτι έγινε που με στεναχώρησε σίγουρα πάρα πολύ. Ωστόσο, όλα καλά. Δεν θα ‘θελα να σχολιάσω κάτι παραπάνω. Το αφήνω πίσω και συνεχίζω» ανέφερε η Δούκισσα Νομικού για τη λύση της συνεργασίας της με τον Ant1.

Θα τη δούμε να επιστρέφει σύντομα στην τηλεόραση; «Δεν το ‘χω καθόλου στο μυαλό μου ακόμα. Δεν είμαι κάπου, αν αυτό με ρωτάτε. Δεν θα ήθελα να επιστρέψω τηλεοπτικά, τουλάχιστον όχι άμεσα. Έχω άλλα σχέδια στο μυαλό μου και θα τα υλοποιήσω» σημείωσε η παρουσιάστρια.

Σε άλλο σημείο των δηλώσεών της η Δούκισσα Νομικού αποκαλύπτει ότι έχει βαφτίσει τα παιδιά της από το καλοκαίρι, απλώς προτίμησε να μη δημοσιοποιήσει το γεγονός στα media. «Το κάναμε πολύ-πολύ μεταξύ μας, επομένως δεν διέρρευσε κάτι» ανέφερε η παρουσιάστρια.