Για τα όσα συνέβησαν και βρέθηκε ξαφνικά εκτός της εκπομπής «Σήμερα» και εκτός ΣΚΑΪ, μίλησε η Ντόρα Κουτροκόη. Η δημοσιογράφος όπως έγινε αρχικά γνωστό χθες, επρόκειτο σήμερα να αποχαιρετήσει τους τηλεθεατές με την τελευταία της εμφάνιση στην εκπομπή αλλά κάτι τέτοιο τελικά δεν συνέβη.

Η Ντόρα Κουτροκόη μίλησε στο Happy Day για το παρασκήνιο της απόφασης και τη σχέση της με τους συμπαρουσιαστές της στην εκπομπή Άκη Παυλόπουλο και Δημήτρη Οικονόμου, από τους οποίους, όπως λέει, δεν πήρε τη στήριξη που θα περίμενε και σχολιάζει ότι «δεν τιμά ούτε εκείνους το γεγονός ότι λαμβάνεται ερήμην τους μια τέτοια απόφαση».

«Την περασμένη Παρασκευή έμαθα ότι αποχωρώ από την εκπομπή και από το κανάλι. Ήταν κάτι που με ξάφνιασε γιατί τους 2-3 μήνες της συνεργασίας δεν υπήρξαν ζητήματα. Το μόνο που υπήρξε ήταν στην αρχή όταν ξεκίνησε η εκπομπή της πρώτες κιόλας δύο μέρες μου ανακοινώθηκε ότι δεν θα είμαι στο σύνολο της εκπομπής κάτι που επίσης με ξάφνιασε. Ήταν απόφαση του σταθμού την οποία ακολούθησα» λέει.

«Μου ανακοινώθηκε την Παρασκευή από τη διοίκηση του σταθμού ότι σταματάω. Για ποιο λόγο ήταν η ερώτησή μου, δεν μπορώ να πω ότι έχω πάρει σαφή απάντηση. “Δεν μας βγήκε αυτό ακριβώς που είχαμε στο μυαλό μας ίσως” μου είπαν» συνεχίζει η δημοσιογράφος.

«Δεν υπήρξε ούτε σύσταση ούτε σύσκεψη ότι κάτι δεν πάει καλά, γιατί η εκπομπή πάει καλά στους πίνακες τηλεθέασης. Ούτε υπήρξαν ζητήματα συμπεριφοράς και σχέσης μεταξύ των παρουσιαστών ξεκαθαρίζει η Ντόρα Κουτροκόη.

«Η σχέση μου με τον Δημήτρη Οικονόμου και τον Άκη Παυλόπουλο εδώ και πάρα πολλά χρόνια είναι άριστη. Η αλήθεια είναι ότι ξαφνιάστηκα που δεν είχα τη στήριξη που θα περίμενα και από τους δύο. Όταν έχεις διαγράψει μια τέτοια πορεία στη δημοσιογραφία και την παρουσίαση όπως ο Δημήτρης Οικονόμου και ο Άκης Παυλόπουλος, θεωρώ ότι δεν τιμά ούτε εκείνους το γεγονός ότι λαμβάνεται ερήμην τους μια τέτοια απόφαση» λέει για τη σχέση της με τους δύο δημοσιογράφους.

«Σήμερα το απόγευμα μου ανακοινώθηκε ότι αύριο δεν θα είμαι στην εκπομπή. Δεν θεωρώ ότι έχω κάνει κάτι λάθος, ούτε ως προς το κανάλι ούτε ως προς τους συναδέλφους μου. Θεωρώ ότι η στάση δεν ήταν το ίδιο έντιμη απέναντί μου. Θα αποχαιρετίσω τους τηλεθεατές μέσα από το Happy Day, γιατί μέσα από τον ΣΚΑΪ δεν θα τα καταφέρω» είπε με παράπονο η Ντόρα Κουτροκόη.

Τέλος σε ερώτηση για το αν της έγινε πρόταση να αναλάβει καθήκοντα αρχισυνταξίας μετά τον χαμό που έγινε, η δημοσιογράφος επιβεβαίωσε ότι συνέβη και ότι δεν θα τη δεχτεί.