H νέα μέρα στο σπίτι του GNTM 5 ξεκίνησε με «καρφιά», «βέλη», πισώπλατα «μαχαιρώματα» και αιχμές, καθώς στο επεισόδιο της Δευτέρας (21/11) τα κορίτσια του «CNTM» έδειξαν απογοητευμένες με την απόφαση των κριτών να δώσουν άλλη μία ευκαιρία στην Αλεξία και εξέφρασαν τα συναισθήματά τους ενώ εκείνη ήταν παρούσα. Η Coty, από την άλλη, που κέρδισε την καλύτερη φωτογραφία, εμφανίστηκε χαρούμενη – σε αντίθεση με κάποιες άλλες διαγωνιζόμενες που δεν συμφωνούσαν καθόλου που «πήρε τη δουλειά» – αλλά και έτοιμη όπως δήλωσε να τα κάνει όλα που@@@.

Η Βίκυ Καγιά, ο Τάσος Σοφρωνίου και ο Χρήστος Μπίρμπας, καλοδέχτηκαν τις διαγωνιζόμενες στο κτήμα Αμάλθεια και εκεί τις περίμεναν πολλές εκπλήξεις.

Το challenge ήταν ένας συνδυασμός μιας πασαρέλας, που ήταν βυθισμένη στο νερό και μιας girly φωτογράφισης, στην οποία τα μοντέλα θα κρατούσαν ένα γλειφιτζούρι Chupa Chups. Ο Πάνος Γιαννακόπουλος ανέλαβε τα «κλικ» των κοριτσιών, που δεν φάνηκε να έχουν καταλάβει το concept, καθώς η απόδοσή τους απογοητεύει τους κριτές αλλά και τις ίδιες.

«Καταστροφή» φώναζε η Βίκυ Καγιά στο σετ της Γεωργιάννας

Η Γεωργιάννα μπήκε πολύ δυναμικά στο GNTM 5, κάνοντας το 5/5 στις φωτογραφίσεις.

Μετά από τόσες επιτυχημένες φωτογραφίες, οι κριτές είχαν μεγάλες προσδοκίες από την διαγωνιζόμενη και περίμεναν να διαπρέψει και σε αυτή τη δοκιμασία.

Ωστόσο η επίδοση του 19χρονου μοντέλου, δεν ήταν η αναμενόμενη, με τη Βίκυ Καγιά και τον Τάσο Σοφρωνίου να είναι απογοητευμένοι από το σετ της.

«Καταστροφή» φώναζε η Βίκυ Καγιά, η οποία προσπαθούσε μάταια να ξεμπλοκάρει τη 19χρονη. Μάλιστα μέχρι και την τελευταία στιγμή δεν είχε καταφέρει να δώσει λήψη στον φωτογράφο, ενώ και στην πασαρέλα τα πήγε μέτρια.

Στο τέλος, η κριτής αναφώνησε με απόγνωση: «Τι γίνεται; Έχω μείνει εμβρόντητη. Έχω πάθει τσότσο».

Η νεαρή διαγωνιζόμενη, όταν επέστρεψε στο σημείο που βρίσκονταν οι συμπαίκτριές της ήταν ένα «ράκος» με τη Mary Vitinaros να πηγαίνει να την παρηγορήσει. «Δεν τους άρεσε τίποτα, ούτε το περπάτημά μου, ούτε οι πόζες μου», είπε στη model instructor του GNTM, βουρκωμένη.

«Γενικά με στεναχώρησαν τα περισσότερα σχόλια, απλά πιο πολύ εκεί που με φώναξαν στον καναπέ και μου έλεγαν “αυτό είναι το 5/5;” “πόζες για κατάλογο”. Εγώ για να ξεκινήσουμε από το αρχικό δεν ήξερα τι είναι ο κατάλογος. Βρήκα κάποιες πόζες, οι οποίες μου άρεσαν και τις έκανα», είπε η Γεωργιάννα.

Σοφρωνίου σε Ραφαέλα «Θα φύγεις, το καταλαβαίνεις;»

Η Ραφαέλα ανταποκρίθηκε στο πρώτο ζητούμενο της δοκιμασίας που ήταν η πλωτή πασαρέλα, περπατώντας με άνεση και αυτοπεποίθηση.

Στις πόζες της αντίθετα έβγαινε sexy και όχι χαλαρή, όπως έπρεπε, προκαλώντας την έκρηξη του Τάσου Σοφρωνίου, ο οποίος «πετάχτηκε» από τη θέση του κι άρχισε να της φωνάζει.

Ενώ σε άλλο σημείο σε μια προσπάθεια να την αφυπνίσει της είπε «Ραφαέλα θα φύγεις το καταλαβαίνεις;».

Λίγο πριν ολοκληρώσει το σετ της, κατόρθωσε και με την καθοδήγηση της Βίκυς Καγιά να δώσει μερικά καλά κλικ στον φωτογράφο, τα οποία ανταποκρίνονταν στο concept της φωτογράφισης.

«Γενικά δεν είναι του στιλ μου αυτό το girly και το candy girl. Σε κάποια φάση σηκώθηκαν και οι τρεις και ήρθαν και μου έλεγαν κάποια πράγματα, τα οποία κι έκανα. Ευελπιστώ να έχω ένα καλό αποτέλεσμα. Πάντως με την πασαρέλα το έχω 100%», ήταν οι δηλώσεις της Ραφαέλας στις κάμερες.