Ο Σταύρος Σβήγκος βρέθηκε την Τετάρτη (16/11) καλεσμένος στην Ελένη Μενεγάκη και η παρουσιάστρια συνειδητοποίησε πολύ σύντομα ότι δεν πρόκειται για έναν… συνηθισμένο προσκεκλημένο. Μάλιστα, σε κάποιο σημείο της κουβέντας, η Ελένη άρχισε να χτυπιέται στον καναπέ από τα γέλια.

«Αποφάσισα να γίνω ηθοποιός όταν είδα μία θεατρική παράσταση στο Μαρκόπουλο της θεατρικής ομάδας “Περίακτοι”» αποκάλυψε ο ηθοποιός σχετικά με την απόφασή του να ασχοληθεί με την ηθοποιία.

Σχετικά με την εφηβεία του ανέφερε: «Είχα εύκολη εφηβεία μόνοι ένα μήνα ζόρισα λίγο τους γονείς μου» και σε ερώτηση πώς αντέδρασε η οικογένειά του στην απόφαση να γίνει ηθοποιός ομολόγησε ότι η μητέρα του ήταν αυτή που τον ενημέρωσε για την θεατρική ομάδα του Μαρκόπουλου.

Μετά την παράσταση που παρακολούθησε, αμέσως μετά ο ηθοποιός πήγε και δήλωσε την συμμετοχή του στο εφηβικό εργαστήρι ηθοποιίας και από τότε «δεν ξανάφυγα ποτέ».

Μιλώντας με την Ελένη Μενεγάκη ο Σταύρος Σβήγκος ανέφερε ότι έχει πολλά και διάφορα όνειρα, όπως για παράδειγμα με μία νταλίκα να κάνει ταξίδια.

Σχετικά με την τρέχουσα κατάσταση της κοινωνίας ο Σταύρος Σβήγκος κατέθεσε την προσωπική του εκτίμηση: «Το 90% του πληθυσμού της Ελλάδας ζει στα όρια της φτώχειας, αυτοί οι άνθρωποι τι να πουν; Ή που βγαίνουν και μας λένε “πηγαίνετε από σούπερ μάρκετ σε σούπερ μάρκετ κάθε μέρα” και μας κουνάνε και το δάκτυλο».

Αποκάλυψε, ωστόσο ότι δεν θα ασχολούνταν ποτέ με τα κοινά γιατί υπάρχει πιθανότητα το «σύστημα να τον τυλίξει και να τον κάνει τελικά αυτό που χρειάζεται».

Ο ηθοποιός, ο οποίος τη φετινή τηλεοπτική σεζόν πρωταγωνιστεί στην τηλεοπτική σειρά του Open «Έρωτας φυγάς» μίλησε για πολλά από εκείνα τον προβληματίζουν σχετικά με τον τρόπο που αντιμετωπίζουμε ως κοινωνία ορισμένα θέματα και έφερε ως παράδειγμα τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ.

«Θεωρώ ότι η κοινωνία έχει αργήσει να κάνει πρόοδο. Δυστυχώς μέσα από την τηλεόραση αυτή τη στιγμή δημιουργείται η κοινωνία και μέσα από την παιδεία, η οποία είναι απούσα, δυστυχώς. Όταν λοιπόν στοχεύουμε να πουλάμε τραπ μουσική σε παιδάκια του δημοτικού, καταστρέφεις την επόμενη γενιά. Την γεμίζεις με σεξισμό και με φράγκα» τόνισε επίσης ο ηθοποιός.

«Μετά, βλέπουμε για τη βασίλισσα της Αγγλίας και στεναχωριόμαστε. Πόσους ανθρώπους “έφαγε” αυτή η βασίλισσα με τις υπογραφές της; Δεν έχω δει ένα αφιέρωμα για τη σκοτεινή της πλευρά. Και δεν με νοιάζει τι κάνει με τον εγγονό της όταν εγώ δεν έχω να φάω, αυτό θέλω να πω», ανέφερε στη συνέχεια.

Σχετικά με μία καντίνα που έχει σε μία παραλία στο Αιγαίο το έκανε – όπως ανέφερε – από την ανάγκη προσφοράς που έχει μέσα του και αποκάλυψε ότι μαγειρεύει και ο ίδιος.

«Σιχαίνομαι τα μπιτσόμπαρα, τις ξαπλώστρες, τις ομπρέλες, δεν τα μπορώ. Πήρα ένα μικρό βανάκι, το έχω ντύσει με καλαμιές, δεν έχω βάλει τίποτε άλλο, μια τεντούλα, έχουμε τα αρμυρίκια για σκιά και μαγειρεύουμε», είπε συγκεκριμένα ο ηθοποιός.

Αναφορικά με το πώς αντιμετωπίζει τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής του ανέφερε: «Κλείνομαι σπίτι και δεν σηκώνω τηλέφωνο, μου αρέσει να είμαι μόνος μου εκείνη περίοδο».

«Θα έλεγα στον εαυτό μου ότι είμαι σε μία φάση που θέλω να πάρω σύνταξη», δήλωσε τέλος ο Σταύρος Σβήγκος και… αποτελείωσε την Ελένη Μενεγάκη.