Η σειρά «Κάνε ότι κοιμάσαι» θα έρθει τη Δευτέρα με ένα ακόμα διπλό επεισόδιο. Τη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2022, στις 22:00 θα προβληθούν στην ΕΡΤ το 9ο και το 10ο επεισόδιο της ψυχολογικής σειράς μυστηρίου.

Τι θα δούμε όμως στα δυο επόμενα επεισόδια της σειράς «Κάνε ότι κοιμάσαι» της ΕΡΤ και τι προσπαθεί να μάθει η Άννα από τον Ίσσαρη;

Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς της ΕΡΤ

Επεισόδιο 9ο. Ο Νικόλας βλέπει το τελευταίο θύμα της συμμορίας και δέχεται απειλές από τον Μιχάλη. Σίγουροι ότι ο Νικόλας θα ειδοποιήσει την Αστυνομία, τα μέλη της συμμορίας αποφασίζουν να παγώσουν τη δράση τους και να εξαφανιστούν. Οι σχέσεις τους αρχίζουν να γίνονται επιθετικές. Η Άννα προσπαθεί να μάθει από τον Ίσσαρη για τη σχέση του με τη γυναίκα του Νικόλα, πριν σκοτωθεί. Ποιο μυστικό φοβάται να αποκαλύψει η συμμαθήτρια της Νάσιας; Ποια η σχέση των κοριτσιών με τη συμμορία, πριν από την αιματηρή ληστεία;

Επεισόδιο 10ο. Ο Νικόλας κατηγορεί τον Χριστόφορο για τον βιασμό της Νάσιας το βράδυ που την άφησε να βγει χωρίς να τους το πει. Ο Ίσσαρης κατηγορεί την Άννα ότι έχει συνδεθεί προσωπικά με την υπόθεση του Νικόλα. Η Σοφία προσπαθεί μέσα από τις πρόβες μιας θεατρικής παράστασης να συμφιλιώσει τους μαθητές. Ο πρώην εραστής της Ευαγγελίας δείχνει στον αδελφό της μια φωτογραφία που αποδεικνύει τη γνωριμία της με τον αστυνόμο και τον δικηγόρο του Βανδώρου. Γιατί είχε μπει η Ευαγγελία στο γειτονικό σπίτι πριν τη σκοτώσουν; Τι ανακαλύπτει η ιδιοκτήτρια;

Η σειρά μεταδίδεται στην ΕΡΤ1 κάθε Δευτέρα, στις 22:00 με διπλό επεισόδιο.

Κάνε ότι κοιμάσαι: Λίγα λόγια για την υπόθεση

Ο Νικόλας (Σπύρος Παπαδόπουλος), ένας χαρισματικός καθηγητής λυκείου βλέπει τη ζωή του να διαλύεται βίαια και αναπάντεχα. Στη διάρκεια μιας έντονης κρίσης στον γάμο του, ο Νικόλας εμπλέκεται ερωτικά, για μια νύχτα, με τη Βικτωρία (Έμιλυ Κολιανδρή), μητέρα ενός μαθητή του, ο οποίος εμφανίζει προβλήματα συμπεριφοράς. Λίγες ημέρες αργότερα, η σύζυγός του Ευαγγελία (Μαρίνα Ασλάνογλου) δολοφονείται στη διάρκεια μιας ένοπλης ληστείας στο ίδιο τους το σπίτι και η κόρη του Νάσια (Γεωργία Μεσαρίτη) μεταφέρεται σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική.

Αντιμέτωπος με την οικογενειακή τραγωδία, αλλά και την άγρια και παραβατική πραγματικότητα του περιθωριοποιημένου σχολείου, στο οποίο διδάσκει, ο Νικόλας προσπαθεί να ξετυλίξει ένα κουβάρι μυστικών και ανατροπών, για να μπορέσει να εντοπίσει τους εγκληματίες και να αποκαλύψει μια σκοτεινή συνωμοσία σε βάρος του.

Στο πλευρό του βρίσκεται μια «ασυνήθιστη» αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ., η Άννα (Νικολέτα Κοτσαηλίδου), ο επίμονος προϊστάμενός της Κωνσταντίνος Ίσσαρης (Δημήτρης Καπετανάκος) και μια ολόκληρη τάξη μαθητών, που βλέπει στο πρόσωπό του έναν εμπνευσμένο καθοδηγητή.

Η έρευνα αποκαλύπτει μια σειρά από αναπάντεχες ανατροπές που θα φέρουν τον Νικόλα σε σύγκρουση με έναν σεσημασμένο τοκογλύφο Ηλίας Βανδώρος (Τάσος Γιαννόπουλος) και τον επικίνδυνο κόσμο της νύχτας που αυτός εκπροσωπεί, αλλά και με μία συμμορία, η οποία μελετά τα θύματά της σε βάθος μέχρι να τα εξοντώσει.