Διεκδικώντας έναν τίτλο, λίγη δημοσιότητα και μια θέση στη showbiz, 21
κορίτσια δοκιμάζονται απόψε στον Διαγωνισμό Ομορφιάς. Πληροφορίες
αναφέρουν πως 4 διαγωνιζόμενες αντάλλαξαν βαριές κουβέντες λίγο πριν τη
μεγάλη βραδιά.

Σύμφωνα με το gossip-tv.gr, όλα συνέβησαν χθες το βράδυ στο στούντιο ΚΑΠΠΑ στα Σπάτα, εκεί όπου φέτος ο τηλεοπτικός σταθμός ΑΝΤ1 αποφάσισε να διοργανώσει τα καλλιστεία. Και μπορεί οι υπεύθυνοι του σταθμού να επεδίωξαν χαμηλούς τόνους χωρίς να προβούν σε έξοδα και να μετατρέψουν τα καλλιστεία σε ένα πάρτι –δεν θα γίνει φέτος όπως τις προηγούμενες χρονιές σε κάποιο νυχτερινό κέντρο αλλά σε στούντιο- εν μέσω κρίσης, εντούτοις δεν συμβαίνει το ίδιο και μεταξύ των υποψηφίων.

Ήδη τον τελευταίο μήνα έχει συζητηθεί πάρα πολύ το όνομα της Άννας Πρέλιεβιτς, κόρης του παλαίμαχου μπασκετμπολίστα, εξαιτίας της αναγνωρισιμότητας του πατέρα της, κάτι που έχει προκαλέσει ιδιαίτερη ένταση μεταξύ των υπόλοιπων κοριτσιών.

Χθες, κατά τη διάρκεια της μεγάλης πρόβας, αντάλλαξαν βαριές κουβέντες τέσσερις υποψήφιες με τους ανθρώπους της παραγωγής. Λίγο τα νεύρα, λίγο η κούραση, λίγο ο ανταγωνισμός, έφερε τους άμεσα εμπλεκόμενους στα όριά τους. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να παρέμβει η Βίκυ Καγιά σε ρόλο πυροσβέστη προκειμένου να σταματήσει το επεισόδιο.