Στον καναπέ της «Ελένης» κάθισε το μεσημέρι της Πέμπτης (22/9) ο Λεωνίδας Κακούρης. Ο αγαπημένος ηθοποιός, που υποδύεται τον «Θέμη» στη νέα, πολυαναμενόμενη σειρά του MEGA, «Μαύρο Ρόδο», μίλησε για τον ρόλο του, έναν χαρακτήρα σκληρό, άνθρωπο της νύχτας και σε αντίθετο κόσμο προς το μοναστήρι.

Μιλώντας για το πέρασμά του από τις «Μέλισσες» στο «Ρόδο» χωρίς ανάπαυλα είπε:

«Θα έπρεπε να υπάρξει ένα διάστημα να ξεκουραστούμε. Ένας ηθοποιός που δουλεύει στο εξωτερικό αμείβεται τόσο καλά που μπορεί να μείνει και 2 και 3 χρόνια εκτός. Εδώ στην Ελλάδα που η τηλεόραση είναι μια μικρή βιοτεχνία πρέπει να δουλεύει περισσότερο» είπε.

Ο δημοφιλής ηθοποιός μίλησε για την πολύχρονη απουσία του από την τηλεόραση.

«Πριν από την επιστροφή μου είχα να κάνω 10 χρόνια τηλεόραση. Δεν ήταν δική μου ευθύνη, δεν αρνήθηκα ρόλους, δεν είπα “όχι”. Υπήρχε κάτι που άκουγα σαν φήμη, “είναι πολύ καλός ηθοποιός, αλλά δεν ξέρω αν είναι εμπορικός”» είπε.

Ο αγαπημένος ηθοποιός υποδύεται τον «Θέμη», έναν χαρακτήρα σκληρό και μάλιστα έχει για αντίζηλό του τον πάλαι ποτέ γιο του στις «Άγριες Μέλισσες», Γιάννη Κουκουράκη.

«Είμαι ιδιοκτήτης νυχτερινών κέντρων στη σημερινή εποχή σε μια επαρχιακή πόλη. Δεν είναι μόνος, υπάρχουν αντίζηλοι. Ο αντίζηλός μου είναι ο περσινός μου γιος στις “Άγριες Μέλισσες”, ο Γιάννης Κουκουράκης. Ήταν μονόδρομος να πάω στο “Ρόδο” ήμουν “μελισσούλα”» ανέφερε αρχικά ο Λεωνίδας Κακούρης.

«Υποδύομαι τον Θέμη Καστρινό. Η γυναίκα μου είναι η Ηλέκτρα Νικολούζου, μια εξαιρετική ηθοποιός και χαίρομαι που μοιραζόμαστε τις σκηνές. Έχουμε βρει έναν ωραίο κώδικα, δεν την γνώριζα από πριν. Στην σχέση μας στη σειρά υπάρχει πολύς έρωτας από κάτω. Η σύγκρουση έρχεται όταν ο Θέμης θέλει να τραβήξει στη νύχτα τον γιο του, τον νεαρό πρωταγωνιστή. Τότε η “γυναίκα” μου, μου παίζει ένα παιχνίδι για να με ταρακουνήσει».

Επεισοδιακή θα είναι και η συνάντησή του με τη «γυναίκα» του στις «Άγριες Μέλισσες», Κατερίνα Διδασκάλου, η οποία υποδύεται μια μοναχή.

«Έχουμε μια συνάντηση και έχει και χιούμορ. Ζω για την στιγμή που θα της πω “καλησπέρα γερόντισσα”. Της Κατερίνας της αρέσει να «βουτάει» στον ρόλο, μ’ αρέσει ο τρόπος που μπαίνει στις ηρωίδες της» για να ξεσπάσει η παρουσιάστρια Ελένη Μενεγάκη σε γέλια.

«Της αρέσει πάρα πολύ ο νέος της ρόλος! Μα η Κατερίνα ζει για αυτό! της αρέσει να βουτάει στον ρόλο, να βουτάει στα πράγματα. Μου αρέσει ο ρόλος που μπαίνει στις ηρωίδες της» συμπλήρωσε, επίσης, ο Λεωνίδας Κακούρης για τη συνάδελφο του, με την οποία και συνυπήρξαν τηλεοπτικά τα τελευταία τρία χρόνια στην επιτυχημένη καθημερινή σειρά «Άγριες Μέλισσες» στον ΑΝΤ1.

«Είναι πάρα πολύ ωραίο αυτό. Το ζει με μια νεανικότητα τρομερή που είναι πάρα πολύ ωραία. Και γω θα ήθελα να έχω τη δυνατότητα να το κάνω. Να πάω μια βδομάδα στα μπουζούκια και στα στριπτιτζάδικα να πάρω ιδέα, αλλά δεν μου το έκαναν εμένα» πρόσθεσε με χιούμορ ο Λεωνίδας Κακούρης στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του MEGA.