Πρεμιέρα κάνει στην ΕΡΤ1, απόψε Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2022, η οικογενειακή σειρά μυθοπλασίας «Τα καλύτερά μας χρόνια». Η σειρά της ΕΡΤ, αυτή την σεζόν θα προβάλλεται κάθε Τρίτη στις 22:00 με διπλό επεισόδιο.

Στον νέο κύκλο της σειράς η γειτονιά του Γκύζη δεν βαδίζει… τρέχει ολοταχώς, οδηγώντας τους πρωταγωνιστές στη δεκαετία του ’80. Νέοι φίλοι εμφανίζονται από μακριά –όχι πάντα για καλό–, παλιοί γνώριμοι επιστρέφουν με νέα δυναμική, έρωτες με ημερομηνία λήξης κάνουν την επανεμφάνισή τους, ενώ νέα αντικείμενα του πόθου χτυπούν την πόρτα και στοιχειώνουν τις καρδιές των πρωταγωνιστών.

Αφετηρία της νέας σεζόν το σφύριγμα της έναρξης του Μουντιάλ στην Αργεντινή, το καλοκαίρι του 1978.

Τι θα δούμε απόψε στα «Καλύτερα μας χρόνια»

Επεισόδιο 40ό: «Αρχίζουν τα ματς (και μουτς)»: Η επικείμενη έναρξη του 25ου Μουντιάλ, το καλοκαίρι του 1978, έχει ήδη ξεσηκώσει όλη τη γειτονιά και οι ήρωες ζουν στους ρυθμούς του. Ο Δημήτρης εξοπλίζει την καφετέρια για τις «μεγάλες» βραδιές, ο Στέλιος ονειρεύεται να κερδίσει το αυτοκίνητο στον διαγωνισμό της αθλητικής εφημερίδας, ο Αντώνης αντιδρά στο μεγάλο γεγονός, αφού η Αργεντινή υποφέρει από τη Δικτατορία. Μέσα σ’ αυτό το θερμό κλίμα, η Ελπίδα έρχεται πιο κοντά με τον Μίλτο, ενώ ο Λούης και ο Άγγελος ξεκινούν νέες άδοξες καλοκαιρινές εξορμήσεις, προκειμένου να ανανεώσουν τις γνωριμίες τους. Μέσα σ’ όλα αυτά, το ματς μεταξύ Στέλιου και Μαίρης συνεχίζεται ακάθεκτο. Και κανείς απ’ όλη την οικογένεια δεν υποψιάζεται την αγωνία της Ερμιόνης για την έκβαση της υγείας της. Ωστόσο, μια απρόσμενη επίσκεψη στο σπίτι υπόσχεται ανατροπές και εξελίξεις.

Επεισόδιο 41ο: «Πόλεμος σε όλα τα μέτωπα»: Η συνάντηση της Αργυρίου με τη Μαίρη κάνει την τελευταία πιο διαλλακτική στη σχέση της με τον Στέλιο. Εκείνος, όμως, φτάνει τα πράγματα στα άκρα. Η Ελπίδα βρίσκεται σε δίλημμα τόσο για την προσωπική της όσο και για την επαγγελματική της ζωή και ο Άγγελος προσπαθεί να τη βοηθήσει. Ο κυρ Νίκος και ο παπα-Θόδωρας, προκειμένου να πείσουν την Ερμιόνη να πάει στον γιατρό, της υπόσχονται πως δεν θα αποκαλύψουν το μυστικό της στις κόρες της. Την ίδια ώρα, ο Δημήτρης ανησυχεί για την πτώση της δουλειάς στο Έντελβαϊς εν μέσω Μουντιάλ και ψάχνει τρόπους να ανακάμψει.