Στην κάμερα της εκπομπής Happy Day παραχώρησε συνέντευξη ο Γιώργος Αυτιάς το πρωί της Δευτέρας (05/09) και φυσικά ρωτήθηκε για τον Γιώργο Παπαδάκη με τον οποίο οι φήμες τους θέλουν σε κόντρα.

«Είναι μία από τις πιο δύσκολες σεζόν. Αν δεν υπολογίσεις τον ανταγωνισμό, έχεις εξαφανιστεί. Αυτός που δεν βλέπει τα νούμερα είναι σαν να φοράει γυαλιά που δεν βλέπει. Πάντα ξεκινάω την εκπομπή το πρώτο σαββατοκύριακο μετά της Παναγίας και τελειώνω το τελευταίο σαββατοκύριακο του Ιουλίου. Τέλειωσαν τα παράθυρα στην εκπομπή μου» τόνισε ο δημοσιογράφος.

«Είχα κάνει κατάχρηση παραθύρων, μια μέρα μέτρησα οκτώ. Συμπαρουσιαστές της εκπομπής μου είναι όλοι οι φιλοξενούμενοι. 2 παρά τέταρτο το πρωί είμαι στον σταθμό, όταν έχω εκπομπή. Ότι μου πει ο ΣΚΑΙ κάνω γιατί έχω συμβόλαιο. Του χρόνου τέτοια εποχή θα είμαι ελεύθερο πουλί, λήγει το συμβόλαιό μου», είπε στην συνέχεια ο Γιώργος Αυτιάς.

Ο Γιώργος Αυτιάς σημείωσε πως: «Με τη δήλωσή μου ότι δεν υπάρχουν βασιλιάδες στην τηλεόραση, οι βασιλιάδες θίχτηκαν. Είναι ένας μύθος ότι έχω κόντρα με τον Γιώργο Παπαδάκη. Με βοηθήσε και τον ευγνωμονώ. Φυσικά και μιλάμε. Θα ζήσετε υπέροχες τηλεοπτικές στιγμές αν βρεθούμε απέναντι με τον Γιώργο Παπαδάκη».