Ο Γρηγόρης Γκουντάρας ανήκει πλέον στην Barking Well και ένα από τα επόμενα επαγγελματικά του βήματα, είναι η επιστροφή του στο πλευρό της Κατερίνας Καινούργιου με την οποία συνεργαζόντουσαν όταν η παρουσιάστρια βρισκόταν στην συχνότητα του Open.

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας μετά το τέλος της εκπομπής «Όλα Γκουντ» που παρουσίαζε με την σύζυγό του, Ναταλί Κάκκαβα, θα βρίσκεται στο πάνελ της εκπομπής «Super Κατερίνα» του Alpha.

Για να τον υποδεχτεί στην ομάδα της, Κατερίνα Καινούργιου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει μαζί του και μέσω του κειμένου που την συνόδευσε, εξέφρασε την αγάπη και το θαυμασμό της στο πρόσωπο του.

«Είναι κάποιοι φίλοι απο τη δουλειά που γίνονται φιλοι ζωής…♥️έτσι κ μαζί σου @g.goudaras …δεν χαθήκαμε ποτέ, ακόμα κι όταν βρεθήκαμε σε διαφορετικά κανάλια κ εκπομπές. Είσαι ξεχωριστός επαγγελματίας κ ένας πραγματικά υπέροχος φίλος (κ σύζυγος κ μπαμπας!) Σ αγαπώ κ μου ελειψες…καιρός λοιπόν να ξανασυναντηθούμε κ τηλεοπτικα… Η εμπειρια σου,οι συμβουλές σου κ η αγάπη που μου έχεις με πήγαν πολύ μπροστά …♥️♥️♥️ Ανυπομονώ λοιπόν φιλαράκι μου κ είμαι σίγουρη πως η χρόνια για την ομαδάρα μας θα είναι ακόμα πιο …super», έγραψε στην ανάρτησή της η Κατερίνα Καινούργιου.