Λίγες ώρες μετά τη δεύτερη υποψηφιότητα στο Survivor, αυτή της Θωμαϊδας Εμμανουηλίδου στο δεύτερο συμβούλιο της εβδομάδας, στο επεισόδιο της Τετάρτης (22/6) οι στρατηγικές και οι κλίκες πήραν… φωτιά στην καλύβα του Αγίου Δομινίκου!

Ο Νίκος Γιάννης δεν δίστασε να μιλήσει με λόγια αιχμηρά για όσα είπε η Ασημίνα Χατζηανδρέου αποκαλύπτοντας και ο ίδιος το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε στο παρελθόν η μητέρα του, αλλά και τα δύσκολα παιδικά του χρόνια. «Δεν είχαμε ούτε μπάνιο στο σπίτι, κάναμε με την κατσαρόλα, κόντεψα να χάσω τη μάνα μου» είπε μεταξύ άλλων.

Την ίδια ώρα και ενώ το παιχνίδι έχει χωριστεί σε δύο καθαρά στρατόπεδα κάτι που αντικατοπτρίζεται και στα αποτελέσματα της κάλπης στα συμβούλια του νησιού ο Άρης Σοϊλέδης προχώρησε σε μια ανάλυση στρατηγικών προς τις καλές του φίλες, Ασημίνα Χατζηανδρέου και Θωμαϊδα Εμμανουηλίδου, τονίζοντας μάλιστα πως «Το παιχνίδι αυτό είναι βρώμικο, θα γλείψουν εκεί που φτύνουν» ενώ αναγκάστηκε να παραδεχτεί ότι πρέπει να λειτουργήσουν κι αυτοί στρατηγικά αφού το κάνουν και οι άλλοι.

Κόντρα Ασημίνας – Σταυρούλας – «Όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται» – «Να μην ασχοληθεί ποτέ ξανά κανείς με την προσωπική μου ζωή»

Μαλλί με μαλλί μόνο που δεν πιάστηκαν η Ασημίνα και η Σταυρούλα μπροστά στον Γιώργο Λιανό μετά το τέλος του αγωνίσματος ασυλίας στο Survivor που κέρδισε ο Νίκος Γιάννης.

Έτσι του έκλεψαν τη δόξα.

«Κάποιοι με έχουν άχτι οπότε τα περιμένω όλα» είπε για τη βραδινή ψηφοφορία.

«Όταν λέει ότι την έχουν άχτι και δεν έχει βγει στον τάκο δεν μπορεί να μιλάει» της απάντησε η Ασημίνα.

«Όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται. Όταν μου λένε για πίσω πόρτες και Γαλάτσι…» της απάντησε η Σταυρούλα.

«Δεν καταλαβαίνω. Έχω ακούσει από τη Σταυρούλα ότι μένω στο παιχνίδι εξαιτίας του συντρόφου μου. Θεωρώ απαράδεκτο να πιάνουμε στο στόμα μας εξωτερικούς παράγοντες. Δεν θέλω ξανά κανείς να ασχοληθεί με την προσωπική μου ζωή» ήταν η απάντηση της Ασημίνας.

Τεράστια ανατροπή στην ψηφοφορία – Σταυρούλα και Μαρτίκας στον τάκο – Ποιες στρατηγικές «έπιασαν»;

Από τις πιο ιδιαίτερες στρατηγικά ψηφοφορίες ήταν αυτή της Τετάρτης (22/6) στο Survivor.

Το αποτέλεσμα της κάλπης, αμέσως μετά την ψηφοφορία των 7 παικτών, έμελλε να σοκάρει κάποιους. Ή μήπως όχι; Ποιοι έκρυβαν έναν… άσσο στο μανίκι και δεν είχαν κάνει την τελευταία τους κίνηση στη σκακιέρα της στρατηγικής;

Και ενώ, λοιπόν, όλα έδειχναν ότι θα ψηφιστεί μόνο ο Μαρτίκας για να βγει κόντρα σε Μαίη και Ασημίνα τα πράγματα άλλαξαν όπως και οι ισορροπίες.

Η ομάδα Σοϊλέδη ψήφισε τη Σταυρούλα, οι συμπαίκτες του τον Σπύρο. Με τη δική του ψήφο όμως έβαλε τρικλοποδιά στους πάντες. Ψηφίζοντας τον Στάθη κατάφερε να έχει συνυποψήφια τη Σταυρούλα.

Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού μάλλον πάγωσε λίγο Στάθη και Νικογιάννη.

Ο Σπύρος πάντως, εμφανίστηκε πολύ εκνευρισμένος πριν από την ψηφοφορία. Όπως είπε στο κιου, γνωρίζει ότι θα ψηφιστεί διότι είναι η εύκολη λύση.

Μετά βέβαια εμφανίστηκε… ψύχραιμος.

Νέος γύρος μαλλιοτραβήγματος Ασημίνας – Σταυρούλας για τον Χρήστο Δάντη

Μπορεί το όνομά του να μην αναφέρεται όμως ο Χρήστος Δάντης τελικά έγινε πρωταγωνιστής του Survivor ειδικά στα τελευταία δύο επεισόδια.

Η ομολογουμένως χυδαία ατάκα της Σταυρούλας για τη συμπαίκτριά της στο επεισόδιο της Τρίτης (21/6) συζητήθηκε και σε αυτό της Τετάρτης (22/6).

Και ακόμα περισσότερο μετά την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού ότι υποψήφιοι είναι η Σταυρούλα και ο Σπύρος.

Η Ασημίνα εξήγησε στον Γιώργο Λιανό γιατί ψήφισε τη Σταυρούλα.

«Τελευταία δείχνει μία κακία προς το πρόσωπό μου, μου λέει ότι μένω εδώ λόγω του συντρόφου μου ότι “σπρώχνει” λεφτά για να είμαι εδώ. Ο δεύτερος λόγος που την ψήφισα είναι ότι καλό θα ήταν να δοκιμαστούν και άλλα άτομα πριν από τον τελικό».

Η Σταυρούλα επέμεινε: «Εννοείται ότι είναι ένας παράγοντας, εννοείται ότι ο σύντροφός της θα βάλει χρήματα για να μείνει. Αλλά δεν φτάνει ένας άνθρωπος»

«Αυτό το λες τώρα! Δεν θέλω να μιλάς για αυτόν τον άνθρωπο» της είπε η Ασημίνα αλλά ο Γιώργος Λιανός τη σταμάτησε.

«Το ίδιο θα κάνει και ο δικός μου και ο δικός σου σύντροφος. Όλοι έχουν χεράκια και κουμπάκια» της είπε ακόμα η Ασημίνα.