Λίγες ώρες μετά τη δεύτερη υποψηφιότητα στο Survivor, αυτή της Θωμαϊδας Εμμανουηλίδου στο δεύτερο συμβούλιο της εβδομάδας, στο επεισόδιο της Τετάρτης (22/6) οι στρατηγικές και οι κλίκες πήραν… φωτιά στην καλύβα του Αγίου Δομινίκου!

Πιο συγκεκριμένα, ο Νίκος Γιάννης δε δίστασε να μιλήσει με λόγια αιχμηρά για όσα είπε η Ασημίνα Χατζηανδρέου αποκαλύπτοντας και ο ίδιος το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε στο παρελθόν η μητέρα του.

«Όπως λες Ασημίνα μου εσύ ότι «εγώ δεν έχω φοβηθεί τον καρκίνο που πέρασε ο πατέρας μου», σ ότι και γω κόντεψα να χάσω την μάνα μου όταν μπήκε στο νοσοκομείο από μια ασθένεια, που δεν ήταν καρκίνος αλλά κάτι ακόμα χειρότερο. Σε πληροφορώ ότι εγώ, όταν μεγάλωσα, δεν είχα ούτε μπάνιο μέσα στο σπίτι και κάναμε με την κατσαρόλα μπάνιο. Όταν δεν είχαμε ρούχο να βάλουμε στο σχολείο που είχαν όλα τα άλλα παιδιά, τι να μου πεις τώρα εσύ εμένα και να μου επιτεθείς για φοβίες» σημείωσε χαρακτηριστικά ο παίκτης του Survivor δίχως να μπορέσει να συγκρατήσει τα δάκρυα του και πρόσθεσε:

«Παρόλα αυτά, όμως, εγώ μπορεί να τα έχω ζήσει αυτά αλλά αυτά με έχουν κάνει ακόμα δυνατότερο και ο Θεός με αυτά τα μαθήματα μου έδωσε να καταλάβω ότι στη ζωή πρέπει να εκτιμάμε κάποια πράγματα και να μην εναντιωνόμαστε. Αν Ασημίνα μου δοκιμαστείς στη ζωή από τέτοιες καταστάσεις, θα καταλάβεις ότι η ζωή είναι πολύ πιο απλή και δεν είναι ένα Survivor και ένας τελικός. Η ζωή είναι άνθρωποι, φιλίες και στηρίγματα».

Ξέσπασε ο Άρης Σοϊλέδης – «Το παιχνίδι αυτό είναι βρώμικο»

Σε δύο καθαρά στρατόπεδα έχει χωριστεί πια το Survivor, κάτι που αντικατοπτρίζεται και στα αποτελέσματα της κάλπης στα συμβούλια του νησιού. Έτσι, το βράδυ της Τετάρτης, ο Άρης Σοϊλέδης προχώρησε σε μια ανάλυση στρατηγικών προς τις καλές του φίλες, Ασημίνα Χατζηανδρέου και Θωμαϊδα Εμμανουηλίδου.

Πιο συγκεκριμένα, ο Άρης Σοϊλέδης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «εκείνοι είχαν στο μυαλό τους ότι εγώ θα χάσω κάποια συλία και θα βγω υποψήφιος αλλά αυτό δεν έγινε! Παίζουν το παιχνίδι πολύ στρατηγικά και για μένα αυτό το παιχνίδι είναι βρώμικο. Θέλω να δω τώρα στην τρίτη ασυλία τι θα κάνουν και πως θα κινηθούν γιατί έχουμε και εμείς τρεις ψήφους και μπορεί να βγει μια ισοψηφία και να βγουν δύο ακόμη υποψήφιοι από την ομάδα τους».

«Αν αυτοί δεν θέλουν απέναντι τον Σπύρο, εμείς θα τους τον πάμε απέναντι! Και ας είναι και απέναντι από μένα και την Μαίη, δεν κατάλαβα… Δεν υπάρχει κάποιο θέμα… Αλλά αν πάνε σήμερα και ψηφίσουν κάποιον άλλον, αυτό σημαίνει ότι αυτός ο άλλος δεν θέλει απέναντι του τον Σπύρο. Αυτό μου δείχνει εμένα» συμπλήρωσε η 22χρονη ποδοσφαιρίστρια και παίκτρια του Survivor, Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Ο Νικογιάννης από την άλλη δήλωσε ότι δεν φοβάται την πιθανή στρατηγική να βγει υποψήφιος με τη Σταυρούλα κόντρα σε Μαίη και Ασημίνα.

«Φοβάται τον Σπύρο» επανέλαβε για την Ασημίνα.

«Για να μην προχωρήσει η Ασημίνα θα γλείψουν εκεί που φτύνουν. Δεν έχετε να φοβηθείτε κανέναν Σπύρο» είπε ο Άρης σε Μαίη και Ασημίνα για εμψύχωση.

Την ίδια στιγμή ο Σπύρος και ο Σχίζας συζητούσαν χαμηλόφωνα για τη Μαίη.

«Η Ασημίνα έχει λυσσάξει να βγω στον τάκο μαζί της για να με διώξει γιατί είναι σαφώς ανώτερη από μένα» είπε με ειρωνεία η Σταυρούλα. «Έχει μείνει ατάκα ότι θέλω να πάω στο Γαλάτσι από την πίσω πόρτα».

Μάλιστα η Σταυρούλα είπε στην ομάδα της να την ψηφίσουν για να μην βγουν δύο άτομα από αυτούς για αποχώρηση αν χάσει την ασυλία.

«Εγώ δεν πρόκειται να ακολουθήσω αυτό που λέει η Σταυρούλα» της είπε ο Νικογιάννης.

Ο Άρης πάντως αναγκάστηκε να παραδεχτεί ότι πρέπει να λειτουργήσουν στρατηγικά αφού οι συμπαίκτες τους παίζουν πλέον στρατηγικά.

«Δεν μας αφήνουν επιλογή, παρά να παίξουμε στρατηγικά» είπε στον Γιώργο Λιανό.

«Έσπασε» η Ασημίνα μετά την ήττα και ξέσπασε σε αναφιλητά

Στον στίβο μάχης του Survivor ρίχθηκαν οι εναπομείναντες παίκτες για να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό προκειμένου να κερδίσουν την τρίτη ατομική ασυλία.

Κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος, μάλιστα, η Ασημίνα Χατζηανδρέου βρέθηκε αντιμέτωπη με τον Νίκο Γιάννη από τον οποίο και γνώρισε την ήττα. Και εκεί η παίκτρια του Survivor δεν μπόρεσε να διαχειριστεί τη συναισθηματική της φόρτιση και ξέσπασε σε κλάματα.

Ειδικότερα, η 22χρονη ποδοσφαιρίστρια και πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση αυτή τη βδομάδα στο Survivor απομονώθηκε για λίγες στιγμές μακριά από τον πάγκο και ξέσπασε σε κλάματα με λυγμούς και αναφιλητά.

Λίγα λεπτά αργότερα, βεβαίως, η Ασημίνα Χατζηανδρέου επανήλθε στον στίβο μάχης του Survivor.