Στο επεισόδιο της Τρίτης (21/6) στο Survivor είδαμε την υποψήφια προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα Ασημίνα να είναι έξαλλη με την Σταυρούλα και την βαριά της κουβέντα για τον πλούσιο άνδρα που την πληρώνει, με αποτέλεσμα η ποδοσφαιρίστρια να προβεί στην εξής δήλωση: «Να μην δώσει ούτε ένα ευρώ ο Χρήστος Δάντης». Την ίδια ώρα «φωτιές» άναψε η Μαίη λέγοντας για τον παραγκωνισμό της από την καλύβα ότι η Σταυρούλα ήθελε σώνει και ντε να κοιμηθεί πλάι στον Στάθη Σχίζα.

Είναι πλέον κάτι παραπάνω από εμφανές και πριν ακόμη από το συμβούλιο της Δευτέρας ότι δύο στρατόπεδα έχουν δημιουργηθεί στο Survivor. Το ένα είναι του Άρη Σοϊλέδη που εκπροσωπεί το γκρουπ ότι νικητής του ριάλιτι πρέπει να είναι ο πιο δυνατός αγωνιστικά και το άλλο του Σπύρου Μαρτίκα που δηλώνει ότι ο κόσμος αναζητά χαρακτήρες.

Μάλιστα ο ποδοσφαιριστής επανέλαβε την Τρίτη πως «Θέλω να κερδίσω σαν τρελός γιατί αν δεν τα καταφέρω θα βγω υποψήφιος και θέλω να βγει αυτή η σκέψη από το μυαλό όσων θέλουν να με ψηφίσουν».

Το είπε και το έκανε ο Άρης Σοϊλέδης. Κέρδισε και τη δεύτερη ασυλία στο Survivor όπως όλα τα spoiler είχαν προδώσει σε μία μονομαχία με τον Νίκο Γιάννη.

Ο Άρης στο τέλος του αγωνίσματος ζήτησε, μάλιστα να φωνάξουν οι συμπαίκτες του το όνομα του πατέρα του, που δεν ζει πια για να του αφιερώσει τη νίκη του λόγω και της γιορτής του πατέρα.

«Σωτήρη» φώναξαν λοιπόν όλοι μαζί.

Η Σταυρούλα βεβαίως εκνευρίστηκε με τη χαρά της Μαίης που έλεγε ότι κέρδισε ο Άρης.

Αλλά και ο Νίκος Γιάννης φάνηκε θυμωμένος για την ήττα του. «Θυμώνω με τον εαυτό μου. Μου έκλεψε τον πόντο, δεν ζητάω ευθύνες από τους άλλους μόνο από τον εαυτό μου» είπε.

«Προφανώς και την πειράζει που κερδίζω» ήταν η απάντηση του Άρη όταν έμαθε πώς φέρθηκε η Σταυρούλα.

Η Ασημίνα από την άλλη έβαλε πλώρη για την επόμενη ασυλία ώστε να μπορέσει να βγάλει στον τάκο κάποιον από την τετράδα.

Στο νέο δεύτερο συμβούλιο του νησιού, όμως, οι σχέσεις των παικτών του Survivor βάδισαν για μια ακόμα φορά σε τεντωμένο σχοινί που λίγο έλειψε να σπάσει! Όταν βρέθηκαν λοιπόν εκεί όλοι κλήθηκαν να δώσουν την ψήφο τους σε εκείνον ή εκείνη που θεωρούν τον πλέον αδύναμο παίκτη του Survivor μετά την Ασημίνα Χατζηανδρέου. Και όπως λέει ο παρουσιαστής του Survivor, Γιώργος Λιανός… η κάλπη μίλησε!

Στον τάκο πλάι στην Ασημίνα Χατζηανδρέου αυτή την εβδομάδα βρίσκεται πλέον η Μαίη Εμμανουηλίδου, μια υποψηφιότητα που ήταν αναμενόμενη. «Είναι ξεκάθαρα η στρατηγική των τεσσάρων παιδιών. Την είχαν συζητήσει καιρό και ο Σπύρος μού είχε πει κιόλας ότι αυτή την εβδομάδα θα είναι μια εύκολη ψηφοφορία» τόνισε η παίκτρια του Survivor ρίχνοντας στη συνέχεια καρφιά προς τον συμπαίκτη της, Σπύρο Μαρτίκα και «έδωσε» τους 4 και όσα είπαν για τον Χρήστο Δάντη.

Αυτά, λοιπόν, άκουσε ο Σπύρος Μαρτίκας και ξέσπασε κατά της παίκτριας αλλά και του Άρη Σοϊλέδη. Ντρέπομαι. Ξεχνάει ότι τη στήριξα με έκκληση στο κοινό. Είναι θράσος να τολμάς να με ψηφίζεις, τεράστια αχαριστία. Δεν είδα τον φίλο σου τον Άρη να σε προστατεύει» ήταν οι φαρμακερές του ατάκες.

Ο ποδοσφαιριστής με την σειρά του προσπαθούσε να καταλάβει τι έχει ο Σπύρος μαζί του, ενώ στη συνέχεια υπερασπίστηκε την Μαίη, δηλώνοντας πως δεν επιτρέπει στον Σπύρο να μιλάει έτσι στην συμπαίκτρια του.

«Για μένα γιατί μιλάς, έχεις κάποιο πρόβλημα μαζί μου. Δεν σου επιτρέπω να μιλάς έτσι στη Μαίη» του είπε.

Λίγο αργότερα, η Ασημίνα δεν μπόρεσε να μην απαντήσει σε έντονο τόνο σε όσους ανέφεραν ότι παραμένει στο παιχνίδι χάρη στον σύντροφό της, Χρήστο Δάντη. Μάλιστα δεν έλειψε και ο έντονος διάλογος μεταξύ της ίδιας και του Νίκου Γιάννη.

Ο Νικογιάννης σχολίασε την υποψηφιότητα της Μαίης αλλά όπως είπε η Ασημίνα φοβάται τον Σπύρο. Η Ασημίνα αντέδρασε λέγοντας ότι «δεν έχω φοβηθεί την αρρώστια του πατέρα μου».

«Άσχετα πράγματα, δεν ξέρεις τη ζωή μου αγάπη μου, είμαι 39 και είσαι 23».

Ο Άρης ρωτήθηκε αν την Τετάρτη πάρει η Ασημίνα ή Μαίη την ασυλία αν θα σκεφτούν στρατηγικά και του δώσουν την ασυλία για να μην βρεθούν μαζί του στον τάκο.

Η Ασημίνα παραδέχτηκε ότι δεν θέλουν τον Σπύρο απέναντί τους γιατί ο κόσμος τον αγαπάει.