Ο κορυφαίος σεφ Έκτορας Μποτρίνι και ο «Εφιάλτης! Στην Κουζίνα» έρχονται την Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου, στις 22:00, στον Alpha, για να μετατρέψουν ένα προβληματικό εστιατόριο στο πιο… «γευστικό» σημείο της πόλης.

«Καυτερά» σχόλια, «πικρές» αντιδράσεις, «γλυκά» αποτελέσματα! Αυτή είναι η απολαυστική συνταγή του «Εφιάλτης! Στην κουζίνα»!

Η επιτυχημένη πορεία συνεχίζεται με νέα επεισόδια που θα συζητηθούν και θα ανάψουν… φωτιές στο τηλεοπτικό μενού!

Ο Έκτορας Μποτρίνι, με τόλμη και φαντασία, με καυστικότητα αλλά και χιούμορ, θα μας οδηγήσει στα άδυτα της κουζίνας, θα μας μυήσει στα μυστικά των επιτυχημένων εστιατορίων και θα δώσει άμεσες, ουσιαστικές λύσεις σε επιχειρήσεις που έχουν χάσει την ταυτότητά και… τους πελάτες τους.

Έχει στη διάθεσή του μόνο τέσσερις ημέρες προκειμένου να εντοπίσει τα προβλήματα, να προχωρήσει σε δραστικές αλλαγές, να διορθώσει λάθη, να δώσει νέα πνοή σε αυτά τα εστιατόρια και να τα βγάλει από την κρίση.

Την Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου, στις 22:00, ο Έκτορας Μποτρίνι επισκέπτεται μια ψαροταβέρνα στην Κυψέλη.
O Σωτήρης, πρώην ιδιοκτήτης ουζερί, αποφάσισε πριν από 12 χρόνια να ανοίξει τη δική του ψαροταβέρνα στην περιοχή της Κυψέλης.
Η ψαροταβέρνα στεγάζεται σε ένα νεοκλασικό κτήριο που έχει ηλικία περίπου ενός… αιώνα!
Ο 54χρονος ιδιοκτήτης, παρόλο που δεν είχε ιδιαίτερη εμπειρία, επέλεξε να φτιάξει μόνος του το μενού, απαιτώντας μάλιστα από την γυναίκα του Ιωάννα να ακολουθεί πιστά τις συνταγές του.
Τον τελευταίο χρόνο, η πελατεία του Σωτήρη μειώθηκε πολύ.
Αν και ο ίδιος πιστεύει πως για όλα ευθύνεται η οικονομική κρίση, η γυναίκα του και ο ανιψιός του, ο οποίος βοηθάει στο σέρβις, θεωρούν ότι για την κακή πορεία της ψαροταβέρνας ευθύνονται η άσχημη συμπεριφορά του ιδιοκτήτη προς το προσωπικό, αλλά και τους πελάτες, καθώς και η εικόνα εγκατάλειψης που εμφανίζει ο χώρος.
Πώς θα αντιδράσει ο σεφ μας με την εικόνα της επιχείρησης;
Φταίει όντως η συμπεριφορά του Σωτήρη ή μήπως υπάρχουν κι άλλα σοβαρά προβλήματα;