Ο Λάκης Παπαδόπουλος ήταν το βράδυ της Πέμπτης (16/6) ο καλεσμένος της Αννίτας Πάνια στην εκπομπή «Ανοιχτά». Ο Λάκης με τα ψηλά ρεβέρ έκανε μία αναδρομή στα παιδικά του χρόνια και στην πρώτη του μπάντα, τους Dragons, με μάνατζερ μάλιστα τον Γιώργο Καρατζαφέρη. Αποκάλυψε πως τότε τα κορίτσια τον φώναζαν «Αποστόλη» και ζητούσαν αυτόγραφα, κάτι για το οποίο αυτός ένιωθε πολύ άβολα.

Στην «επόμενη» ζωή του, αυτή που συνεχίστηκε μετά την εφηβεία, υπήρχε και υπάρχει σαν ο «Λάκης με τα Ψηλά Ρεβέρ».

Ακόμα, εξομολογήθηκε πως είχε μπαρκάρει ως τραγουδιστής ορχήστρας σε κρουαζιερόπλοιο και έτσι του δόθηκε η ευκαιρία να γνωρίσει πολλά λιμάνια του κόσμου.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης, αφού αναφέρθηκε στην πορεία του και σε μερικές εκ των μεγαλύτερων επιτυχιών του, μίλησε και για το χαρακτηριστικό σημάδι που έχει στο πρόσωπό του.

«Αυτό λέγεται αιμαγγείωμα Είναι εκ γενετής και τελείωσε. Πολύς κόσμος το έχει. Μια άλλη το είχε πίσω και το είδα. Εγώ τι να πω; Το προσκύνησα. Τους συνάδελφους τους αγαπάμε. Εννοείται ότι σε μικρή ηλικία αποτέλεσε θέμα για μένα. Ο καθένας ότι έχει λίγο… Αυτό είναι σαν ελιά. Τώρα μου έβαλαν πούδρα. Όλα αυτά με έκαναν δυνατό στις επιδιώξεις μου και με όπλισαν με εμπιστοσύνη στον εαυτό μου, που δεν την είχα» είπε ο Λάκης Παπαδόπουλος.

https://www.youtube.com/watch?v=V2ULma2nQ1k&feature=emb_title&ab_channel=Zappitshow