Το Masterchef 6 τελείωσε, ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος πήρε τον τίτλο και τα 50.000 ευρώ, οι συμμετοχές για του χρόνου ξεκίνησαν, αλλά μία ατάκα του Λεωνίδα Κουτσόπουλου άναψε φωτιές για το αν θα δούμε στο νέο κύκλο την αγαπημένη τριάδα της κριτικής επιτροπής.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος άφησε να εννοηθεί πως ο Σωτήρης Κοντιζάς θα βρίσκεται εκτός του έβδομου κύκλου του MasterChef, χωρίς να διευκρινίζει, ωστόσο, αν κάνει πλάκα. Η επίμαχη σκηνή συνέβη όταν οι κριτές, αφού δοκιμάσαν τα τελευταία πιάτα που ετοίμασαν οι δυο φιναλίστ, συνομίλησαν στο τραπέζι.

«Θα αναλάβω πάλι φέτος να αθροίσω τις βαθμολογίες. Μένει να ανακοινώσουμε τις υπόλοιπες βαθμολογίες και να μάθουμε αν αληθεύει ότι ο Σωτήρης μπορεί του χρόνου να μην είναι μαζί μας», ανέφερε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος. Ο Σωτήρης Κοντιζάς γέλασε και είπε: «Πού το ήξερες ρε μπαγάσα;» και τότε ο «θείος» σηκώθηκε από τη θέση του και τον αγκάλιασε.

Όπως ήταν αναμενόμενο το Twitter ξεσηκώθηκε καλώντας την παραγωγή να μην σπάσει την αγαπημένη κριτική επιτροπή. «Δεν θέλω βλακειες, άκου δεν θα είναι ο Κοντιζάς του χρόνου», «Κανονίστε να χαλάσετε και την τριάδα, μόνο αυτό σας λέω, κανονίστε!», «Τους αγαπω τους κριτες. Λιωνω με το διδυμο Κοντιζας-θειος Λεω. Μην μας το χαλάσετεεε» ήταν μερικά από τα tweets.