Στο πλατό της εκπομπής «Love It» του ΣΚΑΪ βρέθηκε καλεσμένος ο Τάκης Καραγκούνιας μετά την αποχώρησή του από το Survivor. Ο μισθοφόρος του Survivor αναφέρθηκε στην εμπειρία του στο reality αλλά και στους συμπαίκτες του με τους οποίους δεν είχε τις καλύτερες σχέσεις.

«Πέθανε ο πατέρας μου κι έμεινα στο παιχνίδι. Μου έλεγαν από το σπίτι ότι δεν θα προλάβαινα να πάω στην κηδεία, θα προλάβαινα όμως, γιατί κι η παραγωγή ήταν δίπλα μου. Μου στάθηκε και την ευχαριστώ πολύ», είπε αρχικά ο Τάκης Καραγκούνιας και πρόσθεσε: «Είχα την δυνατότητα να πάρω αεροπλάνο και να φύγω. Θα με περίμενε ταξί να με πάει στην κηδεία και την επόμενη να γυρίσω».

Πυρά κατά του Γιώργου Ταλάντσεβ – «Είναι ένας πολύ καλός ηθοποιός»

Στη συνέχεια, ο Τάκης Καραγκούνιας αναφέρθηκε στον Γιώργο Ταλάντσεβ τον οποίο χαρακτήρισε «ηθοποιό». «Ο Ταλάντσεβ δεν είναι αυτός που είναι. Δεν είναι ο χαρακτήρας που δείχνει. Είναι ένας πολύ καλός ηθοποιός» είπε ο Μισθοφόρος.

Για την άστοχη ατάκα «δεν είμαι και κουλός», για την οποία και δέχτηκε επίθεση, ο Τάκης Καραγκούνιας ανέφερε: «Πέρασα από τον πάγκο και δεν άκουσα να λένε τίποτα, είδα τα βλέμματά τους και ήταν σαν να μην το πίστευαν ότι έχω κερδίσει. Τους είπα κι εγώ τότε “δεν είμαι κουλός”. Το είπα με την έννοια ότι είμαι κι εγώ στο παιχνίδι. Απλά κάποιοι το εκμεταλλεύτηκαν και ρωτούσαν γιατί το είπα. Έτσι. Το αναγνωρίζω σαν λάθος, ήταν ένα τραγικό λάθος. Δεν μπορώ να πω ψέματα, αλλά είμαι άνθρωπος κι εγώ. Με κατηγόρησαν μετά ότι θίγω ευπαθείς ομάδες. Με ξέρουν καλά στην πόλη μου, το Αίγιο ότι βοηθώ ευπαθείς ομάδες, ξέρουν ποιος είναι ο Τάκης».

«Προσπάθησαν όλοι τότε, να με κατηγορήσουν και να με πετάξουν έξω από το παιχνίδι για να μείνει ο Σάκης Αρσενίου. Έκανα ένα τραγικό λάθος, το παραδέχτηκα και ζήτησα και συγγνώμη», πρόσθεσε.